Menu Sluiten

10x beste champagne voor oud & nieuw!

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Nee, oud & nieuw wordt dit jaar niet zoals we gehoopt hadden. Maar dat betekent toch niet dat we saai in een hoekje gaan zitten met een glas Fristi.. Zeker niet. We gaan gewoon lekker aan de champagne! En mocht je nou geen idee hebben welke er goed en lekker zijn, dan heb ik hier 10 tips voor je! En, voor elke prijs klasse wat wils. Van de champagne van de Lidl tot aan de Veuve Clicquot á 50 euro de fles. Geniet, en alvast een heel goed, beter, en gezond 2021!

⋆ Pommery Brut Royal

Pommery Brut Royal is winnaar van een gouden médaille op de International Wine Challenge, dus dan zal ‘ie wel prima smaken toch? Prijs? Pommery is nu in de aanbieding voor 27,-

⋆ Veuve Clicquot

Duur? Ja.. Maar soms mag je jezelf best een beetje verwennen. Prijs? 51 euro en hij smaakt bijzonder lekker bij kreeft of sushi!

⋆ Oudinot Brut

Deze lekkere champagne is samengesteld uit chardonnay en pinot noir en kost 25,-. Het is een frisse, droge champagne met peer en appel smaken.

⋆ Cava Arestel

Ik lach me kapot om deze Cava, want.. hij is van de Lidl. En dat niet alleen, hij kost 3 euro de fles, en hij is lékker.. wauw! Heerlijk toch?

⋆ Piper Heidsieck

Met soorten als de pinot meunier, pinot noir en chardonnay is dit een champagne met een levendige en frisse afdronk. Beetje zoeken en shoppen en je hebt Piper Heidsieck voor 30 euro per fles.

⋆ Champagne Pannier Brut

Deze Champagne heeft een smaak van citrus en appel en kost zo’n 20 euro per fles. Tip: Pannier Brut is lekker bij oesters en garnalen!

⋆ Prosecco Cole del Principe

Dit is een prima alternatief voor champagne, en ook wat meer betaalbaar. Cole del Principe kost namelijk 8,- euro per fles en is een frisse prosecco met smaken van peer en appel.

⋆ Moet & Chandon

Moet & Chandon is niet bepaald betaalbaar, maar wel erg lekker! Het is een frisse champagne met de smaak van citrus. Moet & Chandon heeft meerdere soorten champagne en de Brut Imperial kost zo’n 40 euro.

⋆ Cremant de Bourgogne

Ook weer zo’n bijzonder prima champagne van jawel, de Lidl. De 7 euro kostende champagne bleek op zijn minst net zo lekker als de Veuve Clicquot 2008 Vintage champagne, die ruim €50 kost..

⋆ Canard-Duchêne Brut Rosé

Mocht je rosé champagne nou lekkerder vinden dan gewone champagne, dan heb ik er hier eentje voor je. De prijs ‘valt mee’, namelijk 25 euro per fles. Canard-Duchêne Brut Rosé is winnaar van een bronze médaille op de Decanter World Wine Awards en de International Wine Challange.

Toch meer een wijn liefhebber in plaats van champagne? Dit zijn de lekkerste wijnen!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + achttien =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!