Menu Sluiten

5x lekkerste interieur sprays

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Interieursprays zijn heerlijk! En dat niet alleen, ze staan ook nog eens super leuk in je interieur! Inmiddels hebben veel bekende merken lekkere roomsprays te koop en ja.. ik ben fan! Ze staan bij mij in de woon- en badkamer, en trouwens.. het is ook lekker voor op je linnen of hoeslakens.. Dit zijn de 5 lekkerste interieursprays die je zeker een keer moet proberen!

Oh, en wat trouwens ook leuk is om in je interieur neer te leggen.. koffietafelboeken. Dit zijn de 9 mooiste koffietafelboeken.

Rituals

De interieur sprays én geurstokjes van Rituals zijn heerlijk! Ik ben fan van de Wild Fig van de Private Collection! Heerlijk voor in de woon- en badkamer. Prijs? 29,50 voor 500ml.

Interieurspray rituals

Mijn Stijl

Deze interieurspray heb ik gekocht bij Loods5! Van Mijn Stijl hebben ze nog veel meer leuke accessoires dan alleen de linnen interieurspray. De spray van Mijn Stijl is te koop voor 10,-

LA Bruket

De roomspray van LA Bruket is een van mijn favorieten! Hij ruikt amazingly lekker en ruikt naar fris linnen! De fles is daarnaast ook super leuk om neer te zetten in je interieur! Prijs? 30,- euro

Janzen

Janzen heeft net als Rituals van alles! Van bodycreams tot lotions en van geurstokjes tot interieur sprays. Ik heb 2 favorieten geuren bij Janzen, namelijk de Blue 33, die ruikt naar Patchouli & Blue Cedar en de Grey 04, Cedar & Sandalwood. De interieur sprays kosten 22,50.

Meraki

Van Meraki hebben ze naast de interieur spray ook heerlijke kaarsen en geurstokjes. Het Scandinavische merk Meraki verkopen ze onder andere bij Loods5 en kost rond de 19,- voor 100ml.

5x heerlijke interieursprays

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 15 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!