Menu Sluiten

5x Videoland series & documentaires in februari ’21

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Elke maand komen er weer nieuwe series en documentaires online op Videoland! Daarom heb ik er weer 5 voor je op een rijtje gezet, die zeker de moeite waard zijn om te kijken! Heerlijk voor in het weekend! Enjoy!

Forca Koeman

In de documentaire Forca Koeman krijg je een kijkje in het leven van Ronald Koeman. Trainer bij FC Barcelona, vader van 3 kids en man van Bartina, oud voetballer van Ajax en PSV én sympathiek ten top als je het mij vraagt. Wat een mooie en indrukwekkende documentaire hebben ze neergezet!

Married at First Sight

Wat een heerlijk programma is dit he! Misschien vind ik dit wel een van leukste seizoenen.. De laatste aflevering is inmiddels op tv geweest dus op Videoland kun je fulltime bingewatchen! Of heb je alle afleveringen al gezien? Wat vond jij ervan?

Elephant Hospital

Elephant Hospital geeft je een kijkje in het Thai Elephant Conservation Center. In dit olifantenziekenhuis worden zieke olifanten goed verzorgd door artsen en vrijwilligers. Elephant Hospital geeft je een mooi kijkje van hoe het vooral wél kan..

Brut

Brut gaat over sterrenchef Hans van Wolde die 2 jaar lang is gevolgd bij het realiseren van zijn eigen droom, namelijk een nieuw sterrenrestaurant opzetten in Reijmerstok. Helaas door de Corona periode krijgt Hans van Wolde een behoorlijke tegenslag als hij na 5 dagen zijn zaak moet sluiten.. Brut is te zien op Videoland en RTL4.

The Good Doctor

The Good Doctor seizoen 4 staat online! Deze serie gaat over een jonge chirurg met een autistische stoornis die ontzettend goed is in zijn werk! Het sociale deel gaat hem wat moeilijker af..

Geen Videoland maar wel een Netflix account? Dit is de top 10 beste series op Netflix!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 5 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!