Menu Sluiten

6x beste take away restaurants in Den Bosch

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Dat we op het moment in een bijzondere periode leven, is duidelijk. Wel of geen lockdown? Mondkapje op wel of niet? Avond klok? Gaan de scholen weer dicht? En de sportscholen? Alle horeca werd abrupt weer gesloten en dat is om te janken.. Niet alleen de horeca, maar VEEL bedrijven hebben er last van.. Het is aanpassen, voor iedereen. Ik hoop dat we er snel vanaf zijn, zodat we met z’n allen gewoon weer met gierende banden, als vanouds, alles kunnen doen en ondernemen!

En om elkaar een hart onder de riem te steken heb ik hier 6 take away restaurants in Den Bosch voor je, en dan hoop ik dat je er heen gaat, en wat lekkers mee neemt! Worden we namelijk allemaal gelukkig van! Deze keer zijn het lekkere take aways in Den Bosch, een heerlijke stad!

Heb je zelf verder nog leuke ideeën? Laat het even weten in de reacties hieronder! We can do it!

1. DIT

Wat doet DIT het goed, elke keer weer! Ik hou van DIT en ik ben bang dat ik er bijna tot meubilair behoor. Het eten is er top! De sfeer is er top! Dus als we weer kunnen en mogen, doe me een lol, en ga er heerlijk een middagje zitten. Voor nu hebben ze ook take away. Een lekkere salade, Turkse pizza of wat hapjes voor bij de borrel! Lekker joh!

2. La Porte

La Porte kende ik tot voor kort nog niet, maar.. pff heerlijk! Heerlijk eten, goed personeel en een gezellig ‘huiskamer’ sfeertje! Ook bij La Porte kun je voor een take away terecht. En die is me een partij lekker! Het zit trouwens net buiten het centrum, maar geloof me, het is de moeite waard! 

3. Herman

Herman was ook al sinds de eerste ‘lockdown’ goed bezig met take away en bezorgen. De kaart is altijd net even wat anders en de gerechten zijn met liefde gemaakt! Heerlijk! Ik kan niet wachten om er straks weer op het terras te zitten!

4. Nom Nom

Bij Nom Nom hebben ze ook altijd lekkere en aparte gerechten! Nu ook tijdens de take away een wekelijks wisselende stamppot – hoe leuk! – maar je kan er ook een lekkere borrelbox bestellen! We moeten er toch wat van maken met z’n allen? 🙂

5. Tante Pietje

Tante Pietje is een van mijn favorietjes in de Korte Putstraat in Den Bosch. Hou je van een goed stuk vlees? Stop met zoeken en ga hier heen! Tijdens de lockdown kun je als take away kiezen voor heerlijke shared boxes, een tonijn tartaar, rendang of Frans kippetje! Gewoon even appen wat je wilt en snacken maar!

6. Jack’s Foodbar

Wat een uitgebreid take away menu hebben ze bij Jack’s Foodbar! Van soepen tot nagerechten en curry’s tot sandwiches! Zelfs een biertje of flesje wijn kun je er bestellen! Nou, het wordt steeds gezelliger!

Over een lekker glas wijn gesproken? Lees hier de tips over de meest lekkere wijnen!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!