Menu Sluiten

9x mooie koffietafelboeken die je absoluut wilt hebben!

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Koffietafelboeken, ik ben er zo’n fan van! Ze liggen eigenlijk door heel mijn huis. 2 mooie grote boeken in de gang, wat kleinere in de woonkamer op een stapel, maar je kan ze ook mooi neerzetten. Ik vind het heerlijk om er door te bladeren, maar stiekem koop ik ze ook wel eens zonder dat ik er in kijk.. Ja ernstig, i know. Maar dan is de cover alleen al zó mooi, dat ik het gewoon graag wil hebben. Leuk om neer te leggen met bijvoorbeeld een geurkaars erbij, vaasje mooie hortensia’s, klaar. I love it!

Je kan ze natuurlijk overal krijgen.. online, bij de Bijenkorf, boekenwinkels. En, niet alleen leuk om gewoon keihard voor je zelf te kopen, maar ook om te geven. En omdat de feestdagen er weer aan komen, zijn dit misschien wel hele leuke koffietafelboeken!

De complete gids – Gin tonic 

Zo’n leuk klein boekje met echt zó veel gin tonics [ lees hier de post ] erin. Met heerlijke tips over verschillende tonics en garnering! Super leuk om te geven aan de echte gin tonic lover.. Waarom denk je dat ik hem heb.. Precies.

Islas – food of the Spanish islands

Dit is zo’n typisch koffietafelboek dat ik heb gekocht – bij Arket – om het uiterlijk. Die kleuren zijn toch fantastisch? Super leuk om neer te leggen, geeft heel je interieur gelijk wat kleur! Bestellen maar! En oh ja, de gerechten die er in staan zijn natuurlijk ook heerlijk!

Fashion

Dit boek ligt bij mij op het dressoir in de gang, met Islas erboven op. Het is zwaar, dik, mooi! Ik hou er van.

The Little Book of Hygge

Dit is zo’n leuk boekje waar je gelijk happy van wordt! Hoe het is geschreven, de lifestyle van onze Scandinavische vrienden.. Een heerlijk boek om doorheen te bladeren op vakantie, over gezelligheid, knusheid, samen zijn met je familie en vrienden. Wat wil een mens nog meer he.. Verkrijgbaar bij bol.com – word je echt hygge van!

Face It

Dit fantastische boek van William Rutten is ein-de-lijk te bestellen via www.faceitboek.nl en wauw, wat een super concept! William Rutten fotografeerde voor deze expositie Nederlandse media mannen in een zwarte coltrui tegen een zwarte achtergrond. Nummer 1 t/m 105 kost 199,- en dan krijg je er 1 origineel exemplaar bij van de portretten, en welke dat is, is een verrassing. Nummer 106 t/m 2500 kost 59,95. Ik ben nu al fan en hij staat zeker op mijn Christmas wish list! Nee geintje, ik heb ‘m al besteld. Sorry not sorry.

100 interiors around the world

Hier ben ik ook zo benieuwd naar.. Interieur is heerlijk om mee bezig te zijn, toch?

Ultimate travel – Lonely Planet

Ja, waarom zou ik uit moeten leggen waarom je dit boek wilt hebben? Dat snap je zelf ook wel denk ik.. Heerlijk! Ga jij hem zelf kopen of geef je hem cadeau aan iemand? Check ‘m hier!

Style your life – Lonneke Nooteboom

Ah, dit boek! Wat leuk geschreven.. en wat is Lonneke een leuke vrouw! Zo open, spontaan! Ik ben fan van dr. En ja, ook ík heb hysterisch mijn kast opgeruimd na het lezen hiervan! Lonneke is trouwens ook heel leuk en fijn om te volgen op insta – ik wil heel die kast van dr, alles. ALLES.

Oh, het boek Style your life nu afgeprijsd via deze link!

Dit bericht bekijken op Instagram

OP NUMMER #1 (😱) binnengekomen in de bestseller top 60!!! Ik denk dat ik niet helemaal goed word! 😳 OP NUMMER #1! Whaaaaaa! Júllie hebben de eerste week massaal mijn boek gekocht dus jullie hebben mij gewoon een BESTSELLER bezorgd! Ik kan het echt niet geloven en misschien klinkt het stom maar dit had ik in mijn stoutste dromen noooooooooiiiit durven hopen! 🤩🎊🎊! Dank jullie wel voor al jullie support, ik ben jullie ZÓ dankbaar! Dit betekent helaas wel dat mijn boek dus even volledig is uitverkocht. (niet alleen ik had verwacht dat het zo snel zou gaan denk ik 🤣) Maar ik kan je al wel beloven dat als je nú besteld, je Style Your Life over 1 week in huis hebt! Als eerste weer op de deurmat! Dus lekker blijven bestellen hoor ☺️ (via de link in mij bio of de plaatselijke boekhandel) voor Moederdag of je zus of vriendin! 🥰🥰 Nou lieve allemaal, @yuyanvuurmans , @kosmosuitgevers en ik gaan even een feestje vieren hoor! En straks ga ik weer lekker proosten met mijn gezin! Whoehoeeeee een bestseller!!!!! 🎊🎊🎊🎊 #styleyourlife #nummer1 #bestseller 📸 @jipnooteboom

Een bericht gedeeld door Lonneke Nooteboom (@lonnekenooteboom) op

Porsche

Dit is wel een héél mooi boek om weg te geven aan je vriend, vader, opa, of welke Porsche freak dan ook! Super leuk om dit boek neer te leggen en elke dag een andere pagina te showen! Je hebt verschillende koffietafelboeken van Porsche maar dit is er een van..

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 6 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!