Menu Sluiten

About the velvet blend

First of all, wat ben ík blij met het ontstaan van het lifestyle blog! Soms moet ik mezelf nog even knijpen want pff.. bloed, zweet en tranen. Maar, super happy dat ik dit tot resultaat heb kunnen maken. Ik zal je even kort vertellen wie ik ben, hoe the velvet blend is ontstaan en wat je allemaal op het lifestyle blog kunt lezen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is danielle-macinnes-IuLgi9PWETU-unsplash-2.jpg

Who is this girl behind the velvet blend?

Nou, hi, dat ben ik, Jessica, end twenties, én import Brabander. Ik woon inmiddels al een tijdje in Den Bosch, en wat is het hier heerlijk! Het was wel even wennen hoor, van de mensen met een grote bek in de Randstad naar lief en open [ soms te open ] Brabant. Maar, nog steeds geen spijt! Ik hou het tenslotte al een paar jaar vol hier.. En trouwens, die Bourgondische lifestyle waar ik van hou, komt hier natuurlijk helemaal van pas. 

The start of the velvet blend…

Hoe ik ben begonnen met bloggen of überhaupt alleen het idee er al van? Ik heb eigenlijk geen idee.. Ik weet wel dat ik werd geïnspireerd tijdens het lezen van het boek ‘de moed van imperfectie’ en dat ik ben gaan denken over wat ik nou écht leuk vind om te doen.. Zodoende is the velvet blend ontstaan – uit het schrijven van artikelen over de dingen die ík leuk vind. En aangezien ik een mega addict ben op het gebied van nieuwe hotspots ontdekken, reizen, lekker eten, lekker drinken, citytrips, de hele mikmak, is dit ook waar het blog allemaal over gaat. En toen was er dit platform. Een blend van van alles, maar wel van de dingen waar ik van hou! 

Dus hou je van citytrips naar bijvoorbeeld Amsterdam, Antwerpen of Copenhagen, reis je graag en wil je graag ideeën opdoen over Bonaire of just Texel, én hou je van lekker eten, gin tonic en wijn bars, dan is dit lifestyle platform toch wel je nieuwe vriendin. 

De blogs die ik schrijf zullen vrijwel alleen gaan over de hotspots, koffie tentjes, boutiques of bestemmingen waar ik zelf ben geweest, zodat ik dit met hart en ziel aan je kan vertellen, dus wat mijn eigen ervaringen zijn. En wat is het leuk om dat hier te delen op dit lifestyle blog, je ideeën te geven, en om zelf via social media terug te zien waar je bent geweest!

Tips?

Oh, en heb je tips over de nieuwste hotspot waar dan ook, of heb je andere ideeën over misschien een nieuw artikel op the velvet blend? Mail me, app me, DM me, fax me, contact me how ever, i wanna know!

Heel veel plezier met lezen [ en daarna natuurlijk met gierende banden naar je nieuwe hotspot! ] en vergeet niet om the velvet blend te liken op social media! @thevelvetblend#thevelvetblend

Liefs, Jessica

#thevelvetblend