Menu Sluiten

De beste podcasts op Spotify

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Podcasts. Om eerlijk te zijn had ik er tot kort verleden nog he-le-maal niks mee. En waarom? Geen idee. Een vooroordeel? I don’t know. Simpelweg had ik er gewoon geen interesse in, maar dat kwam – blijkt nu – puur omdat ik me er nog nooit in verdiept had. Maar, wat zijn er veel, goede en interessante podcasts! Podcasts die mega interessant zijn om naar te luisteren zoals Moordzaken of Leonie & Maritio, maar ook leuke en humoristische podcasts zoals die van Geuze & Gorgels. Ik ben me er dus een beetje in gaan verdiepen, en zo kwam ik bij een aantal hele leuke en interessante uit, en die vind je hieronder terug! Podcasts kun je luisteren op verschillende kanalen, zoals Spotify en Apple Podcasts! Ik ben benieuwd waar jij zoal naar luistert! Laat je het weten? Have fun!

De beste podcasts van het moment

Moordzaken

Dit is niet bepaald een ‘gezellige’ podcast.. máár, mega interessant om naar te luisteren! Er worden verschillende moordzaken besproken. Hoe, wat, wanneer, enzovoort. Shocking, maar boeiend om naar te luisteren.

Leonie & Maritio

Leonie & Maritio – een strafrechtadvocaat vs een politieman.. Nou, als dat geen goede combi is.. Deze podcast is super interessant om naar te luisteren. En waarom? Omdat een strafrechtadvocaat een een politieman misschien wel een beetje elkaars vijand zijn..

Hé Vrouwke podcast

Hé vrouwke, hoe is’t? Deze podcast gaat over 2 Brabantse chicks die je meenemen in hun reis naar het 30 worden. Nou, en dan weet je het wel. Hallo dirty thirty, hallo taboes, daten, verleidingen, kinderen en 5 jaren plan.

Familiegeheimen

De podcast Familiegeheimen gaat over Miljuschka Witzenhausen en haar moeder Astrid Holleeder die met elkaar in gesprek gaan. In deze podcast kom je veel te weten over de band tussen moeder en dochter, de familiegeheimen, moeilijk periode voor de familie en hoe het nu met hun beide gaat.

Geuze & Gorgels

2 beste vrienden die elkaar aan jaren kennen en een podcast starten over verschillende onderwerpen zoals vloggen, infleuncen, presenteren, muziek maken en nog veel meer! De podcast heeft humor en is heerlijk om naar te luisteren!

Toch meer een serie of documentaire fan en ben je benieuwd naar wat er bijvoorbeeld op Videoland te zien is? Dit zijn een van de beste series & documentaires op dit moment!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + acht =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!