Menu Sluiten

De interieur kleuren van 2021

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ben jij veel bezig met interieur? En vind je het leuk om lekker bezig te zijn in huis zoals het veranderen van accessoires of een andere kleur op muur? Good! Want de interieur kleuren van 2021 zijn om door een ringetje te halen zo mooi! Dit keer gaat het niet om typisch 1 kleur, maar een aantal kleuren die zeker niet mogen ontbreken in je interieur van 2021! De kleuren zijn trouwens ook mega leuk om samen te combineren!

Blauw

Een kleur die we veel gaan terug zien in 2021 is blauw. Denk aan petrol blauw, en dat is niet alleen een hele mooie kleur voor op de muur, maar denk bijvoorbeeld ook aan meubels! Een petrol kleurige suède bank, accessoires of 1 muur in de woonkamer of keuken, geeft je deze kleur een heel ander huis!

Niet alleen petrol blauw zien we veel terug in 2021, denk bijvoorbeeld ook aan ijsblauw! Combineer het bijvoorbeeld met een licht grijze kleur of een aardetint zoals oranje of roest tint, prachtig!

De interieur kleuren van 2021
De interieur kleuren van 2021

Grijs

Nou, met de kleur grijs kan iedereen denk ik wel wat. Van licht tot donker, of bijvoorbeeld krijtverf of kalkverftip, de kalkverf van Carte Color is prachtig – , grijs is bij vrijwel alles een mooie basis voor een mooie uitstraling in je interieur! Wat bijvoorbeeld leuk is om te creëren met grijze verf, is een betonlook. Dit kan op de muur, maar denk ook aan meubels of zelfs je aanrecht. Wil je een betonlook creëren op je aanrecht, dan kun je dit ook zelf doen met beton ciré.

Groen

Net als blauw kun je met de kleur groen weer alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een diep donkergroene kleur. Tip: donkergroen is mooi te combineren met hout of beige en bruin.

Beige

Beige heb je net als grijs in alle kleuren en tinten. Je kunt beige verf bijvoorbeeld kopen met een gele of grijze ondertoon. Dit maakt aanzienlijk een verschil, zeker als je te maken hebt met lichtinval in huis. Een beige of zandtint is de perfecte basis voor je interieur en net even wat anders dan puur wit.

De interieur kleuren van 2021

Aardetinten

Toen ik een paar maanden geleden voor mezelf opzoek ging naar een beige verfkleur kwam ik deze kleuren veel tegen! De kleur ‘aardetint’ is een breed begrip maar de interieur kleuren voor 2021 gaan van bruin tot terracotta, en roest tot diep oranje. Je moet er aan wennen, maar het zijn prachtige kleuren bij elkaar! Flexa heeft dit jaar – naar mijn idee – een mooi aardetint palet gemaakt, en ik moet zeggen, ik ben misschien wel een beetje fan!

De interieur kleuren van 2021
Brave Ground is een van dé kleuren van 2021!
De interieur kleuren van 2021

Op zoek naar goede en mooie verf en wil je eerst eens kijken wat er allemaal te koop is? Dit zijn een paar merken waar je alle kleuren op stalen kunt vinden!

  • Flexa
  • Sikkens
  • Sigma
  • Carte Colori

Tip: op VT wonen, Pinterest of bij Flexa kun je terecht voor veel kleur en interieur inspiratie.

Op zoek naar leuke interieur winkels? Lees de post over interieur winkels in Nederland!

vtwonen.nl
Bron: Flexa

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − vier =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!