Menu Sluiten

De leukste beachclubs in Nederland

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tijdens het schrijven van deze post stond er, om een beetje in de sferen te komen, een heerlijk Spotify nummer op, namelijk Shine van Aswad. Dat maakte het schrijven van deze post vele malen makkelijker. Daarnaast wil ik nog liever vandaag dan morgen naar een van deze hele fijne beachclubs scheuren om ultiem te genieten van een lekker zonnetje, drankje en wat finger foods. Man, wat heb ik zin in de zomer en vooral weer het ‘normale’ leventje. En laten we daar maar gewoon van uit gaan, dat het aankomende zomer weer kan én mag. En om alvast in de happy mode te komen heb ik hier een paar hele fijne beachclubs in Nederland voor je op een rijtje gezet, die absoluut de moeite waard zijn om deze zomer naar toe te gaan. Of, gewoon nu, voor een take away! Enjoy!

Noordwijk

Tulum Tulum // Nou van de naam alleen al word je blij, en wat ziet Tulum Tulum in Noordwijk er leuk uit! Hip, relaxed, parasolletjes, een goed terras.. hallo fijne zomer avonden!

Branding // Net als Tulum Tulum is Branding een mega fijne beachclub met een fantastisch sfeertje! Leuke side note – je verjaardag of trouwerij vieren kan hier als de beste!

Beachclub C // Beachclub C is weer zo’n leuke hotspot waar het interieur super gezellig is en je heerlijk Mediterraans kunt eten!

Scheveningen

Barbarossa // Beachclub Barbarossa is een hele fijne en relaxte beachclub in Scheveningen, aan het Zwarte Pad om precies te zijn. Geniet van een lekkere flammkuchen of finger food, top dagje gegarandeerd!

Indigo // Beachclub Indigo zit ook aan het Zwarte Pad van Scheveningen en heeft een heerlijke vrolijke sfeer! Als je bij Indigo de ideale strandvibe niet kan vinden, dan weet ik het ook niet meer.. Denk aan gezelligheid, lampionnen, houten banken én leuk personeel.

Zandvoort

Far Out // Het fijne wat ik aan Far Out vind is dat het terras wat groter is, maar je niet de indruk krijgt dat je in een massa zit. Heerlijk ruim opgesteld, genietend van je koude rosé, ja hoor. Let the summer begin!

Hippie Fish // Ibiza is er niks bij. Wat is Hippie Fish een leuk gestylde beachclub! Geniet van een heerlijke salade buiten op een van de bedjes, enjoy!

Bernie’s // Voor een vakantie hoef je echt niet altijd naar het buitenland. En zeker niet bij Bernie’s, want deze beachclub heeft gewoon zijn eigen zwembad voor de deur. En hoe fijn is dat! Reserveer wel je plekje als de temperaturen hoog op lopen, want je bent natuurlijk niet de enige die tussen je 2 drankjes in, wilt afkoelen in het zwembad..

Kijkduin

Beachclub People // hoewel de meeste mensen toch misschien naar Zandvoort of Scheveningen gaan, is Kijkduin zeker de moeite waard. Geniet bij Beachclub People van je sharing starters en blijf tot later in de avond lekker relaxen!

Wijk aan Zee

Timboektoe // Geen zin in de drukte op Scheveningen? Wijk aan Zee heeft ook een aantal hele leuke beachclubs waar je heerlijk de hele dag kunt neerploffen en genieten! Zoals Timboektoe en Aloha Beach.

Aloha Beach // Buiten dat je bij Aloha Beach lekker kunt eten, relaxen en kunt genieten van het zonnetje in de zomer, organiseert Aloha ook wedstrijden zoals surfen, kiten en suppen. Hoe leuk is dat?!

Zeeland

Beachhouse25 in Breskens // Beachclub25 wordt absoluut goed beoordeeld en dat is ook meer dan logisch! Wat een heerlijke plek en leuke beachclub is dit! Heerlijk om een dagje naar toe te gaan en te lunchen met een pata negra of tonijn sashimi.

Perry’s in Scharendijke // Zon, zee, strand, lekker eten, lekker drinken, en activiteiten zoals yoga on the beach!

TIP // de leukste terrassen van Nederland!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 10 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!