Menu Sluiten

De leukste terrassen van Nederland

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Laten we hopen dat de terrassen over 2 weken weer open kunnen zodat we massaal kunnen genieten van een heerlijk drankje en een bak bitterballen! Het zal tijd worden.. En wat maakt het uit dat we dat maar met een gepast aantal kunnen doen.. zo lang het maar geen wijn uit een kartonnen beker is op een muurtje met nog 30 andere mensen. En om alvast voor te genieten van het lekkere weer en de opening van alle terrassen, zijn hier een paar hele fijne plekken waar je – hopelijk 21 april – naar toe kunt!

Amsterdam

Brasserie van Dam // Brasserie van Dam is misschien wel een van mijn meest favoriete plekken om en heerlijk te eten, en heerlijk op het terras te zitten met een drankje! Heerlijk mensen kijken en genieten! TIP: de tonijn tartaar met een glas M de Minuty rosé.

Strandzuid // Dit heerlijke terras met strand en veranda ligt pal achter de RAI én aan het water. Geniet hier van je speciaal biertje en een lekkere menukaart vol met fingerfoods! Laat die zomer maar komen!

The Harbour Club // zoals je misschien weet zit de Harbour Club op meerdere plaatsen in Nederland waaronder Amsterdam en Vinkeveen, waar je ideaal kan aanleggen met je sloep en heerlijk kan genieten van verse vis en sushi!

Den Bosch

FF Swanjee // Als je ergens goed kan eten in Den Bosch dan is het wel bij FF Swanjee. Mijn favoriet is er op stipt de Chateaubriand. Het terras is niet groot, maar zit wel op een lekkere plek, tegenover de Sint Janskathedraal.

Buurt // Het fijne van Buurt is, is dat je er de héle dag de zon hebt op het terras. En dat vinden we fijn. Het ligt nét iets buiten de stad, maar makkelijk te lopen naar het station! Kan je rollend naar huis 🙂

NOM NOM // Bij NOM NOM kun je ook weer heerlijk genieten van het terras, de mensen die er voorbij paraderen en het lekkere eten!

Den Haag

Catch by Simonis // ik zeg mega verse vis, een goede cocktail, uitzicht over de haven en zon tot het einde van de dag. Jij zegt? Auto starten en gaan.

Eindhoven

VANE // Vane is de skybar van het NH hotel in Eindhoven! Denk aan heerlijke fingerfoods, een glas ijskoude rosé en een uitzicht waar je u tegen zegt.

MOOD Strijp S // MOOD is by far mijn favoriet wat betreft sushi in Eindhoven! Niet alleen is het interieur mega leuk, ook buiten op het terras kun je heerlijk vertoeven gedurende de zomermaanden!

Leiden

Annies // Als je Annies niet kent, dan weet ik het ook niet meer. Annies staat toch wel bekend als hét terras van Leiden. Geniet van de zon, de gezellige mensen, en een lekker drankje!

Cityhall // Ook bij Cityhall kun je mega genieten van allereerst het lekkere Italiaanse eten, en daarnaast van een lekker drankje! Cityhall ligt hartje Leiden en is ook ‘s avonds erg gezellig!

Utrecht

Soia – Strand Oog in Al // Dit mega leuke stadstrand is ideaal voor de perfecte zomerdagen! Soia zit aan het water en er worden ook feestjes georganiseerd! Kssst Corona en hallo Moscow Mule!

Kijk ook eens bij de 24 uurs cityguide van Leiden! Kan je na je drankjes lekker blijven slapen 🙂

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 6 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!