Menu Sluiten

Den Bosch City Guide

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Zeg je Den Bosch, dan zeg ik Bourgondische lifestyle – en daar heb ik absoluut geen moeite mee -, mooie winkels, goed eten, en gezellige mensen! Dus, mocht je naar het gezellige Brabant willen, voor een dag of weekend, check dan deze city guide!

Restaurants & terrassen

FF Swanjee // Algemeen bekend is dat FF Swanjee een van mijn favoriete spots is in Den Bosch. Je kunt hier fantastisch eten. De echte Bosschenaren komen hier vaak voor een chateaubriand, en die is super!

DIT // Net als FF Swanjee is DIT een absolute favoriet! De mensen zijn er leuk, de kaart is leuk – én lekker, en het sfeertje is altijd gezellig!

Zomerterras Zuid // Zomerterras is een nieuw concept in Den Bosch, en wat is het leuk! Het terras is helemaal corona proof, en dat is mooi! Zo kunnen we toch nog genieten!

BUURT // Als de zon goed schijnt kun je bij BUURT heerlijk op het terras zitten!

Pompen en Verlouw // Pompen en Verlouw zit een paar deuren verderop bij BUURT, met uitzicht over de Bosche Broek. En dat is niet verkeerd!

De Zevenden Hemel // De Zevenden Hemel zit in het leuke straatje de Korte Putstraat, en hier kun je heerlijk lunchen en dineren. Favoriet is de sashimi, met een lekker glas Sauvignon Blanc.

Noble // Restaurant Noble is een restaurant van hogere prijsklasse, maar het is er fantastisch! Ook hier heb je fantastisch uitzicht op de Bossche Broek. Dus heb je zin in een goed en luxe diner, ga dan naar Noble.

Hotels

The Duke // The Duke Boutique hotel is zó mooi en leuk! Het is gelegen in de Kerstraat, en dat is perfect! Naast de Sint Jan, de Korte Putstraat en de Markt.

Hotel Julien // Ook Hotel Julien is een mega leuk en trendy boutiquehotel, gelegen in de Stationstraat. Ook hier zit je binnen no time én loopafstand in de stad.

Winkels

Liefste // Liefste is een heerlijke boutique winkel met net even wat andere kleding! En dat is mooi! Denk aan merken zoals Sissel Edelbo!

Hello // Bij Hello hebben ze ook allemaal verschillende merkjes, sieraden en accessoires! Hello zit in de Fonteinstraat!

Living Home Interiors // Deze winkel is prachtig! Als het aan mij ligt koop ik hier heel mijn interieur! Heerlijk om te kijken en inspiratie op te doen.

RAW Interiors // Net als Living Home is RAW een super mooie interieur design winkel! RAW zit in de Verwersstraat!

Nice to do..

Boottochtje over de Binnendieze // Expect the unexpected. Dit boot tochtje is super leuk om te doen! Je vaart onder de stad Den Bosch door, onder de Markt en ziet dingen waar je nooit het bestaan van wist..

Wijn en spijs bij Bottles & Bites // Bottles & Bites is een gezellige wijnbar in de Uilenburg, het kroegen walhalla. Zeker in het weekend is het leuk om hierheen te gaan voor een hapje en goed glas wijn.

Escape Tour // Met Escape Tours ga je de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad te vinden. Aan de hand van een app loop je door de stad om vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Als je die goed doet, dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad. Escape Tours – weer eens iets anders dan een kroeg of winkel bezoekje.

Food walk // Food Walks zie je tegenwoordig nu veel in elke stad, en langs het strand! Ook in Den Bosch kun je terecht voor een food walk!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − een =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!