Menu Sluiten

Doei droog pluis haar, hallo glad verzorgde lokken!

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Heb jij zin in een gort droog en pluizig kapsel? Nou, ik niet. Dus vind ik het verzorgen van mijn haar heerlijk! Mij kan je echt heel gelukkig maken met een bezoekje aan de kapper of een blowdry bar. Puntjes geknipt, mooie balayage erin en glad geföhnd haar zodat het minstens de 4 dagen erna nóg top zit! Heerlijk! Lekker met een frisse kop de deur uit!

Wat betreft de kapper was ik jaren lang kind aan huis bij Rob Peetoom. Eerst in Den Haag, toen in Den Bosch. Later is de vestiging in Den Bosch gestopt, tranen met tuiten. Máár, er is ook weer een goeie kapper voor terug gekomen. Een hele goeie, namelijk het Haaratelier van Mari van der Ven. Kost wel wat, maar dan heb je ook wat. En na mijn fantastische – not – ervaring een aantal jaar geleden bij een andere kapper, wil ik ook nooit meer ergens anders heen. Of ze moeten echt van goede huizen af komen.. Maar dat ik nooit meer met een half nat kapsel de deur uit stap wat leek op de kleur van een pion, is duidelijk.. Vreselijk. Rob Peetoom of het Haaratelier weten dat gelukkig altijd te voorkomen! 

Dat ik graag mijn geld uit geef aan skincare producten of lekkere crèmetjes is algemeen bekend, maar sinds kort behoren daar ook haar producten bij. En die haal ik bij de meiden van Blownaway in Eindhoven. Geen zin om er heen te rijden? Dan stuur je ze gewoon ff een appje met je bestelling, en dan heb je het 2 dagen later in huis! En ik moet zeggen, de shampoo van Eleven is wel wat duurder, maar ik merk aanzienlijk hoe goed het is! Om de 4 dagen wassen en lekker verzorgen met producten van Eleven Australia of TIGI Bed Head.. top. En af en toe even een Olaplexje erdoor heen: hallo mooie lokken, doei brak pluis haar. 

Hieronder heb ik de haar producten voor je neergezet die bij mij standaard in de badkamer staan. En mocht je ze nog niet kennen, ga het proberen! Je gaat geen spijt krijgen 🙂

Eleven Australia Volume Shampoo

Deze shampoo van Eleven is by far de beste die ik ooit gehad heb. Ik was nogal fan van om de dag mijn haar wassen, maarja, dat is ook niet bepaald lekker voor je head én, ook absoluut niet nodig met deze shampoo van Eleven. Ik gebruik de I want body volume shampoo, gaat het lekker recht omhoog van staan, in combinatie met de Hydrate my hair Moisture conditioner. Heerlijk!

Eleven Australia Moisture Conditioner

Deze conditioner ruikt zó lekker, verzorgt als een malle en, je hebt maar een klein beetje nodig! Een halve euro munt is voor mij al voldoende. En, lekker alleen in de punten he girls!

Inebrya Ice Cream No Yellow Shampoo

Mocht ik denken, goh, het wordt wat geel, of vaal, of gewoon stom, dan gebruik ik deze voor de Eleven Volume Shampoo. Even in laten trekken, niet te lang, tenzij je blauw/ paars haar wilt, en goed uitspoelen. Lijkt het net alsof je een nieuwe, cool tone balayage hebt! 

TIGI Bed Head Small Talk

Dit product heb ik aan laten smeren door een vriendin.. Ja, je weet heel goed dat ik jou bedoel… Maar lord, wat ben ik er blij mee! Na het wassen, piep klein beetje in je punten, en je hebt nooit meer gedoe met klitten en uitkammen! Het geeft daarnaast ook volume, textuur en er zit een warmtebescherming in zodat je daarna lekker los kan gaan met je föhn!

TIGI Bed Head Oh Bee Hive

Oh Bee Hive is een droogshampoo waar je géén witte waas van krijgt. En dat is opzich wel fijn denk ik.. Kun je het wassen nog een dag of 2 mee uitstellen, als je er echt geen trek in hebt. En, hij ruikt heerlijk!

TIGI Bed Head After Party

Mijn favoriet aller tijden! Deze crème ruikt allereerst goddelijk! Je hebt een klein beetje nodig en tot ziens pluis haar. Het voedt, maakt je haar glanzend, zacht, nog zachter en gezond!

Alterna Caviar Perfect Texture Spray

Wil je volume? Zo’n lekker hoge coupe? Gebruikt dit. Wees niet te zuinig met sprayen en hallo volume kapsel! 

Andrelon Big Volume Powder

Het is of deze volume poeder, of de Caviar Texture Spray van Alterna. Werkt allebei als de brandweer. Volume gegarandeerd!

Olaplex Hair Perfector Nr. 3 Masker

Om de 1 a 2 weken gebruik ik dit masker van Olaplex. 20 minuten in laten werken en je hebt spek glad en verzorgd haar! Olaplex is trouwens sowieso top voor als je wat droger haar hebt.. Bijvoorbeeld als het kouder weer begint te worden is dit wel een aanrader. Gebruik de Olaplex shampoo, conditioner en masker als set en je hebt een heerlijk verzorgd kapsel! Zoals ik zei, ik gebruik het een keer in de 2 weken omdat mijn haar er anders te zwaar en te plat van wordt.. en dat willen we niet. Dus dit is ideaal om als ‘extra’ buiten je shampoo van Eleven Australia te gebruiken.

De producten van Eleven zijn te koop op Eleven Australia en het haarmasker van Olaplex is onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!