Menu Sluiten

Heerlijk ruikende was met Wasgeluk by Essentia!

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Wasparfum, ken jij het? Of gebruik je het zelfs al? Ik gebruik wasparfum nu sinds 2 weken en ik ben op slag verliefd! Nou zijn er natuurlijk een paar merken die het aanbieden maar de beste is de wasparfum van Wasgeluk by Essentia! Wasgeluk biedt naast wasparfum ook geurstokjes, reiniging- en home sprays aan! Ben je benieuwd naar Wasgeluk en wat ik er van vind? Lees het hieronder én doe mee aan de winactie! Volgende week vrijdag – 26 maart 2021, geven we een wasparfum naar keuze weg! Stay tuned!

Wasgeluk by Essentia

Wat is wasparfum nou eigenlijk?

Het wasparfum van Wasgeluk is dé final touch van je schone was. En zeg nou zelf, een schone, lekker ruikende was is toch heerlijk? Dit Italiaanse product gebruik je als toevoeging naast je gewone wasmiddel, en is ook niet te vergelijken met je wasverzachter. Eigenlijk, gebruik ik ook veel minder tot geen wasverzachter meer sinds ik het wasparfum van Wasgeluk gebruik! En dat is ook beter voor je machine.

Het parfum bevat kleine micro capsules, die bij wrijving van de stof, dus je trui of beddengoed, open gaan waardoor de parfum vrij komt, zodat je meerdere dagen achter elkaar kunt genieten van de heerlijke geur! En, een leuke bijkomstigheid, als je je kleding ophangt om te drogen, ruikt ook gelijk je hele huis heerlijk!

Hoe gebruik je Wasgeluk by Essentia?

Het wasparfum gebruik je naast je gewone wasmiddel, in het bakje van je wasverzachter, zo’n 10 tot 20 ml bij een wasje van ongeveer 5 kilo, en natuurlijk afhankelijk van hoe sterk je het parfum wilt laten ruiken. Je hoeft dus maar een heel klein beetje te gebruiken voor een heerlijke geur.

Zo veel heerlijke geuren..

Op het moment heeft Wasgeluk by Essentia 10 heerlijke geuren te koop! Van argan tot lotusbloem en witte musk tot lavendel. En ik hoor je denken, welke is nou het lekkerste? Nou, dat is heel simpel, want je kunt nu ook een proefsetje bestellen met daarin alle 10 de geuren, zodat je kunt testen welke jij het fijnste vindt!

Dit zijn alle 10 de geuren die Wasgeluk aanbiedt:

 1. Argan = Amandel
 2. Vanille & Cashmere
 3. Lotusbloem
 4. Witte musk
 5. Talk
 6. Lavendel
 7. Varen
 8. Katoenbloem 
 9. Jasmijn
 10. Oranjebloesem & Citrus
Wasparfum van Wasgeluk

Mijn favoriet is tot nu toe de Witte Musk en Talk! Een typerende en heerlijke geur! Ik vind het heerlijk en ben fan! Het wasparfum kost 13,95 en de inhoud is 250 ml.

Zoals ik al eerder zei hebben ze bij Wasgeluk niet alleen wasparfum, maar ook geurstokjes, home sprays en etherische oliën voor in de diffuser. Oh ja, wasparfum is trouwens niet alleen mega leuk voor jezelf, maar ook om te geven als cadeautje!

WINACTIE // ben je nu ook enthousiast geworden na het lezen van deze review over Wasgeluk? Mooi! Samen met Wasgeluk mag ik namelijk een wasparfum naar keuze weggeven t.w.v. 13,95.

Wat moet je doen?

 • Like & follow beide Instagram pagina’s – @thevelvetblend en @wasgeluk
 • Tag een vriend of vriendin in de comments
 • Vertel waarom jij het wasparfum moet winnen!
 • Delen van het bericht in je story mag altijd 🙂

Volgende week vrijdag, 26 maart 2021 maken we om 20.00 uur de winnaar bekend! Heel veel succes!

Deze post is geschreven in samenwerking met Wasgeluk by Essentia.

Op zoek naar lekkere interieur sprays? Je leest het op de 5x lekkerste interieur sprays!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!