Menu Sluiten

hello autumn, hello Netflix – top 10 favoriete series

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Autumn has started! Ja leuk, als het lijkt op de Indian Summer en met een zonnetje op je toet. Maar hier in Nederland is dat meestal vrij ver te zoeken, op een paar enkele dagen na.. Hier is het regen, wind, tocht, regenjassen en paraplu’s die van ellende uit hun voegen vliegen. Zit je eerst nog buiten met een glas ijskoude rosé en 27 graden, de volgende dag is het 12 graden met regen.

Maar goed, het heeft ook wel weer wat.. Openhaardje aan, als je die hebt – anders zoek je er gewoon eentje op – dikke truien en lekker op de bank. Ik moet zeggen, ik heb er ook wel weer zin in. En dan het liefst met een goede Netflix serie op.. Ik hou er wel van, een goede misdaad serie of een documentaire.. en be honest, dat is ook heerlijk om te doen als buiten de takken voorbij vliegen.

Daarom heb ik een top 10 gemaakt van mijn favoriete series op Netflix.. van misdaad tot dure huizen in Selling Sunset! En mocht je nou een dikke tip hebben? Laat je het me weten? @thevelvetblend

1. Below the Surface

Below the Surface is een Deense serie met in de hoofdrol Philip Nørgaard. Philip raakt in seizoen 1 betrokken bij een treinkaping en in seizoen 2 gaat hij opzoek naar een vermiste vrijheidsstrijder. Dikke vette aanrader!

2. Marcella

Marcella is een rechercheur uit Londen die naast het zijn van huwelijk- en geheugen problemen, verlies, en de moederrol goed is in het aanpakken van moordenaars. 3 seizoenen lang is het niets meer dan ogen gericht op je tv!

3. Undercover

Undercover, beste Nederlandse serie ooit gemaakt! Bingewatchen als een malle! Naar mijn idee zat heel Netflix verslavend Nederland hier als zenuwachtige ijsbeer op te wachten.. Seizoen 2 staat net op Netflix, en versta je net zo waardeloos Brabants en Vlaams als ik, dan knal je gewoon even de ondertiteling aan..

4. The Fall

3 seizoenen lang speelt Stella Gibson de keiharde rol van hoofdinspecteur! Ga hier aan beginnen, je blijft kijken tot allerlaatste seconde.. trust me on my words..

5. Bron – The Bridge

Wanneer er een lijk wordt gevonden op de brug tussen Zweden en Denemarken, gaan detective teams van beide landen op onderzoek uit! Saga Noren speelt haar werk als agent met behoorlijk wat autistische trekjes zó goed, dat je haar bijna begint te haten..

6. Borgen

Sidse Babett Knudsen speelt de hoofdrol in deze fantastische serie over haar nieuwe baan als eerste vrouwelijke premier van Denemarken!

7. La Casa de Papel

Bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao.. Hey, hier hoef ik serieus toch niks over te zeggen? Ja wel, 1 ding.. wanneer komt het nieuwe seizoen uit?

8. Karppi

Wéér een Scandinavische misdaad serie, maar deze zijn dan ook gewoon heel erg goed! In deze serie onderzoekt Sofia Karppi de moord op een vrouw die connecties heeft met een bouwbedrijf in Helsinki.

9. Selling Sunset

Dure huizen, nog duurdere huizen, achterlijk dure huizen, mooie meiden, mooie auto’s, nog mooiere auto’s, gossips en veel wijn, drama drama drama. But i love it!

10. Bodyguard

De Bodyguard is een Engelse misdaaddrama serie over een oorlogsveteraan die een terreuraanslag helpt te mislukken, waarna hij wordt gevraagd om een politica te beschermen als haar bodyguard. Met slechts 6 afleveringen is dit een heerlijke serie om naar te kijken!

Thanks! En voor nu, dikke trui aan, sokken, kleedje, Netflix aan, en heerlijk die bank op!

Heb je geen Netflix, maar kijk je veel naar Videoland? Dit zijn de 8 beste series en documentaires op Videoland

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 11 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!