Menu Sluiten

Jessica Madelon Photography

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

New adventures coming soon.. en man, wat ben ik hier blij en trots om! Zoals m’n familie en vrienden al wel wisten, ben ik al een tijdje bezig met fotografie. Opleidingen, cursus hier, training daar. Sinds kort heb ik ook mijn diploma gehaald bij Het Fotografieinstituut, dus nu is het tijd om mijn portfolio te gaan upgraden.

Jessica Madelon Photography

Cursussen en opleiding


Maar welke cursussen en opleidingen heb ik nou inmiddels allemaal al gedaan? Ik ben begonnen met een basiscursus bij Jessica Jongman, puur om de basis principes van het fotograferen en je camera te leren. Na het afronden daarvan ben ik dus zoals ik net zei, verder gegaan met een volledige opleiding aan Het Fotografieinstuut. Ja, ik ben zeker van mening dat je goed leert fotograferen door middel van écht doen, maar het leren fotograferen vanuit een technisch oogpunt is natuurlijk, als je het mij vraagt, een pré. Iedereen kan namelijk een foto maken, maar ik vond het interessant en belangrijk om daar een stapje verder mee te gaan.

Na het afronden van deze opleiding heb ik nog verschillende webinars en trainingen gevolgd bij onder andere Sunfield Academy en Jessica Jongman. En ik moet zeggen, ik vind het heerlijk om er mee bezig te zijn. En nu? Nu is het tijd om mijn portfolio de wereld in te blazen, en vooral om mensen blij te maken!

Jessica Madelon Photography

Op mijn nieuwe instagram pagina @jessicamadelonphotography kun je alvast een kijkje nemen in het portfolio tot zo ver, en vergeet natuurlijk niet om de pagina te liken. En oh, het delen er van kan natuurlijk ook geen kwaad 🙂

Met Jessica Madelon Photography wil ik mij voornamelijk gaan richten op portretfotografie. Hier heb ik een absolute zwak voor, en ik vind het heerlijk om mensen zo echt mogelijk vast te leggen. Dus ja, soms kom ik heel dichtbij met de lens. Of dat een beetje ongemakkelijk kan zijn? Ja. Maar hey, het is voor ons allebei altijd even wennen hè in het begin. Maar don’t worry, het komt altijd goed! Naast het fotograferen van portretten, heb ik ook shoots gedaan voor verschillende bedrijven. En, newborns en kinderen vastleggen, is iets waar ik binnenkort ook mee ga beginnen..

Hieronder zie je alvast een aantal foto’s, en ik hoop je snel te zien op mijn Instagram pagina @jessicamadelonphotography. Mocht je vragen hebben, stuur me dan alsjeblieft een DM of Whatsappje.

Jessica Madelon Photography
Jessica Madelon Photography
Jessica Madelon Photography
Jessica Madelon Photography

TIP // wil je zelf misschien ook gaan beginnen met fotograferen? Lees dan hier mijn tips over fotografie!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − twaalf =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!