Menu Sluiten

KERST INSPIRATIE – voor welke kleur ga jij dit jaar?

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

De feestdagen komen er weer aan! Dat betekent – chaos in letterlijk álle winkels waar je kerstspullen kan kopen! En om heel eerlijk te zijn vond ik kerst tot een jaar geleden echt drie keer niks.. Kerstbomen? Zo fout. Zo lelijk. Want wie zet er nou een boom in huis, met ballen erin, en hysterische slingers, en zo’n piek? Is toch raar? Maar.. ik begin er de humor inmiddels wel een beetje van in te zien! Het lijkt elk jaar weer hoe gekker, hoe grootster, hoe beter. Zo leuk om al die fanatiekelingen te zien racen met hun winkelwagen! Maar goed, dit jaar gaan we er toch weer voor! Op een iets andere manier en met alleen je directe familie uiteraard, maar met de kerstboom in huis en kaarsen aan is het toch stiekem wel weer gezellig!

En eigenlijk omdat alles juist zo kitcherig en hysterisch is, wil je toch elk jaar meer? Ander kleurtje in de boom, lekker rondstruinen op die markten.. Het is net een sport. Maar om nou alle kleuren kerstballen beneden in je kelder te hebben staan is ook weer zo wat.. je wederhelft ziet je aankomen..

Toch ben ik uiteraard weer even gaan kijken in de lokale Intratuin hier, en ik moet zeggen.. de hysterie viel – nog – mee. Het was wel fantastisch aangekleed in zo veel leuke en mooie kleuren.. Die opgedekte tafels met alles er op en d’r aan, heerlijk! Het liefst wil je alles kopen op het moment! Dit jaar komt er in ieder geval weer een kerstboom in huis. Een echte, dat wel. Ik snap dat een neppe zo veel minder zooi met zich mee brengt, maar een mooier is leuker! Het ruikt lekker, staat super! En het elke dag stofzuigen omdat die boom van ellende al zijn naden los laat, is dan maar zo. 

Hier zijn in ieder geval wat foto’s om kerstinspiratie op te doen! Wat voor kleuren gebruik jij rond de kerstdagen in huis?

Wat dit jaar echt op viel waren de kleuren donker groen en zwart! Love it!

En heb je die kerstballen van Fred van Leer al gespot bij Shoeby? Ik heb ze.. Het eindresultaat laat ik je binnenkort zien! Dit in combinatie met zwart, wit grijs en doorzichtig.. lekker hysterisch toch?

Zo, genoeg kerstinspiratie denk ik! En ga je kerst vieren dit jaar? En zo ja, hoe? Voor welke kleur ga jij dit jaar? Laat hieronder een comment achter, i’m curious!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!