Menu Sluiten

LOCKDOWN TIP – 8x series en documentaires op Videoland

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Nu de bioscopen weer dicht zijn, zijn we natuurlijk heel blij met Netflix en Videoland! Say halleluja! Buiten alle duizenden kerstfilms die er weer op staan, zijn er ook nog heel veel andere series, films en documentaires die zeker de moeite waard zijn om te kijken! Dit zijn een paar heerlijk goede Videoland tips! Enjoy!

Marsof: Special forces van Nederland

Wauw, deze ‘documentaire‘ is waanzinnig! De MARSOF opereren wereldwijd onder de meest extreme omstandigheden, alles om Nederland veilig te houden. Kippenvel!

The Handmaid’s Tale

3 seizoenen lang.. Overleven, sektes, een duister verhaal.. Kijk, en oordeel zelf!

Fred – het andere gezicht

Een mooie mini serie over het leven van Fred van Leer waarin hij zich behoorlijk bloot geeft! Mooi!

Mocro Maffia

Deze fictieve misdaadserie gaat over 3 beste vrienden die werken in de criminaliteit. Van kleinere ‘klusjes’ tot het grotere werk zoals de complete cocaïnehandel van Amsterdam.

Bibian Mentel – Leef

Echt ‘gezellig’ is deze film niet.. Na hoeveel minuten ik tranen in mijn ogen had? 3 minuten en 44 seconde om precies te zijn..

Voormalig snowboardster Bibian Mentel leeft al 21 jaar met kanker. 14x kreeg zij het slechte nieuws weer en weer te horen. In maart 2019 kreeg belandde zij door een medische fout in een rolstoel, maar ondanks alles blijft ze ontzettend positief. Knap & bizar! Janken maar..

Fargo

Wanneer Lorne Malvo arriveert in een nieuw stadje, brengt dit veel noodlottige gevolgen met zich mee voor de andere bewoners. Agenten Molly en Gus werken samen om een aantal moorden op te lossen.

Echte Gooische Moeders

Haha, tja. Heerlijk en hysterisch om naar te kijken.. Neem een kijkje in het Gooische leven van deze ladies! Ik kijk er elke week weer naar, heerlijk om te zien hoe deze meiden met een privé jet naar, jawel, Maastricht vliegen, en fantastisch kunnen discussiëren over de nieuwste Range of bakfiets!

Riviera

Deze serie is heerlijk en spannend tegelijk! En, na het zien hiervan wil je zelf ook gelijk naar Frankrijk op vakantie. Zonder al die drama he, dat dan weer wel!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!