Menu Sluiten

Lockdown tip – de mooiste wandelroutes in Nederland

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Die lockdown begint stiekem toch wel lang te duren, he? En Netflix heb je soms voor je gevoel ook al van voor tot achter gezien, hoe lekker het ook is! Heerlijk binnen op de bank, serie aan, kop thee, dekentje.. Maar inmiddels komen de muren wel een beetje op me af. Herkenbaar? Dus – we gaan lekker naar buiten! Is én lekker voor een frisse toet, én goed voor je inmiddels luie voetjes. Ga daarom lekker naar buiten, naar het strand of het bos – heerlijk! Een van de velen mooie wandel gebieden zijn bijvoorbeeld de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

Er zit een brasserie waar je – voor nu – terecht kunt voor bijvoorbeeld een coffee to go, maar in de zomer heerlijk buiten op het terras kunt zitten!

Wat ook een heerlijke plek is om een rondje te lopen is in Zaltbommel. Daar kun je én lekker in de natuur lopen, én door het oude dorpje. De sfeer is er gezellig en heeft een schattige oude kern, waar je onderweg een lekkere take away kunt halen!

Woon je niet in de buurt van Oisterwijk? Dit zijn nog een paar andere tips met mooie wandelgebieden, zodat je buiten een lekkere frisse toet krijgt. Moet je doen, is goed voor je. Wel met een warme coffee to go in je hand natuurlijk!

  • Wassenaarse Slag
  • Utrechtse Heuvelrug
  • Loonse en Drunense duinen
  • Amsterdamse Bos
  • De bossen van Het Loo

Heb je toch meer zin in bijvoorbeeld een wandelroute door de stad Den Bosch? Misschien is de borrel & citytour dan wel wat voor jou!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!