Menu Sluiten

LOCKDOWN TIP – geef je muur een ander kleurtje!

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Interieurdesign is iets waar ik graag mee bezig ben. En als het aan mij ligt verf ik het liefst iedere 3 maanden wel een muur in een andere kleur. Idioot, i know, maar wel leuk! Van grijs naar off black en van army green naar grijs- beige. Ik vind het heerlijk om zo een beetje bezig te zijn, wat nieuwe kussens op de bank te gooien, en hallo nieuwe look! Persoonlijk veranderd mijn smaak nog wel regelmatig maar zeker in deze tijden is het heerlijk om binnen bezig te zijn. Wat moet je anders met een lockdown? Lekker rond struinen in Loods 5 of Homestock, beetje zoeken op Pinterest welke kleur ik mooi vind, ja hoor! 

Zo ook nu, als het bagger weer is buiten, een bijna lockdown op komst, ben ik weer aan de slag gegaan. Wat doe ik me zelf aan denk ik wel eens.. De kleur die ik wilde was een grijs- beige tint én die vooral niet moet vloeken bij mijn beige bank en vloer. 

A fijn, verf gehaald, alles aan de kant, en smeren maar. Althans, dat was de bedoeling. Na 1 strook op de muur heb ik van ellende half staan janken in de hoek, aangezien het geel uit sloeg.. Wat een drama. ( valt wel mee hoor, er zijn ergere dingen in de wereld, maar wel even *** )

Na een nieuwe en betere kleur verf te hebben uitgezocht ben ik de dag erna volop aan de bak gegaan en het resultaat mag er denk ik wel wezen.. Wennen, dat wel.. van army groen naar een lichte tint in de woonkamer.. Maar, een mooi wit schilderij boven de bank en een zelfde wit/ beige kleed erbij.. Love it. Zoals ik zei veranderd mijn smaak regelmatig, gelukkig. Eerst was het zwart, wit en grijs. Nu heb ik mijn zinnen gezet op de beige en witte kleur met wat zwarte en gouden accessoires. [ tip: opzoek naar de leukste interieurwinkels? Ik heb er een paar voor je op een rijtje gezet! ]

Dus mocht je je vervelen op een regenachtige, koude dag? Pak een kwast en een blik verf, en rollen maar! En weet je, als de kleur niet bevalt, dan knal je er toch gewoon een ander kleurtje over heen.. Ik ben benieuwd wat je gaat doen, en als het af is, stuur je me het resultaat? Ik ben benieuwd!

Oh, en ben je op zoek naar een mooie kleur verf? Check de kleurstalen van Farrow & Ball eens, of de nieuwe Histor lijn. Kalk verf is trouwens ook heel leuk om te proberen, zoals die van Carte Colori. Wel even goed lezen hoe je te werk moet gaan met kalk verf om het juiste resultaat te krijgen 🙂

Zie hieronder de foto’s van het begin en eind resultaat bij mij thuis!

Before..
After..

Met nog een mooie witte painting aan de muur en een ander kleed erbij, krijg je een hele andere look in je huis! En heb je de andere ‘interieur‘ posts al gezien?

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 4 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!