Menu Sluiten

Maak je tuin of balkon zomerklaar met vtwonen!

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Doei sneeuw, en hallo – een paar dan – lente dagen! Heerlijk toch? Als je weer buiten kunt zitten, uit het windje, zonnetje op je toet! Mij vooral met rust laten dan.. 🙂 En als die lente en zomer er langzaam aan beginnen te komen, is het ook weer tijd om je tuin zomer klaar te maken! Dus, alle planten die op half 7 hangen, vieze tuinstoelen, vieze tegels en herfstbladeren – WEG. En hoe leuk is het om je tuin lekker summer proof te maken met nieuwe planten en accessoires van vtwonen? Juist, dat is heerlijk! Benieuwd wat je zoal allemaal kunt doen en veranderen? Lees het hieronder!

Maak je tuin zomer klaar met vt wonen

Planten

Oke, geef toe.. Daar wordt iedereen toch vrolijk van? Nieuwe planten en bloemen? Dus, die mouwen gaan omhoog en nieuwe planten arriveren! Wat leuk is en ook weer iets anders dan een gewone ‘plantenpot’ zijn rieten manden. Dit kun je natuurlijk combineren met andere potten en planten, maar het zorgt nét even voor een ander sfeertje!

Voor planten en bloemen zijn bijvoorbeeld hortensia’s favoriet, maar zorg er wel voor dat je die goed verzorgt! Heb je in ieder geval nog wat te doen in deze Corona tijd.. Houd je niet van kleur en wil je het graag wat rustiger houden? Zwenkgras staat bijvoorbeeld heel leuk, in die rieten mand weet je wel! Zwenkgras staat niet alleen leuk, maar heeft ook nog eens weinig verzorging nodig. Win win!

The Garden Club bloempot
The Gaden Club bloempot

Nog meer inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op Pinterest, en maak je eigen moodboard. Tip // olijfbomen of citroen planten staan erg leuk als je wilt mixen en matchen! Hallo gezellige zomer tuin!

Meubels

Ook van nieuwe tuin meubels worden we blij! En laten ze bij vtwonen nou een ruim assortiment hebben hiervan.. Maar wat is nou leuk om je tuin te restylen zodat je er straks heerlijk van kan genieten!

Deze moderne tuinstoel van het merk HAY kan eigenlijk overal wel gecombineerd bij worden! De metalen Palissade tuinstoel staat leuk bij bijvoorbeeld een groten houten of betonnen tuintafel!

https://affiliate.tradetracker.com/affiliateProduct/image2/productFeedID/1537009/ID/6601403388658664/index/0
HAY Palissade tuinstoel

Deze mega chille tuinstoelen blijven leuk! Ik heb ze zelf in het wit en ze zitten heerlijk! Deze Adirondack Belize tuinstoelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof zodat je ze makkelijk buiten kunt laten staan.

Sets zijn natuurlijk mooi om neer te zetten, zodat je een mooie eenvoud in je tuin hebt! Maar het is natuurlijk ook leuk om te mixen & matchen, zoals met deze loungebank van het merk The Garden Club!

Kave Home Zabel Ligbed
Kave Home Zabel Ligbed

Tip // mix houten meubels zoals het Kave Home Zabel ligbed hierboven met kleur en bijvoorbeeld betonnen accessoires!

Accessoires

Lantaarns

Lantaarns maken je tuin super gezellig, en zeker als het ‘s avonds donker wordt! Dit zijn 2 lantaarns die single heel erg leuk zijn, maar ook als je ze samen combineert op je tuintafel!

Lantaarn Mica
Mica Decorations lantaarn

Een andere stijl lantaarn is bijvoorbeeld deze Cosi Cosiscoop Gaslantaarn! De lantaarn brand tot wel 6 uur lang en is ook weer super leuk te combineren met de Mica lantaarn. De Cosi lantaarn is te koop voor 74,35.

Cosi Cosiscoop Gaslantaarn
Cosi Cosiscoop Gaslantaarn

Vloerkleed / tapijt

Vloerkleden voor in de tuin of op je balkon zie je tegenwoordig steeds vaker. Rond, vierkant, met print, zonder print.. Het geeft net dat kleine beetje extra summer vibe aan je tuin of balkon.

Buitenvloerkleed Mica
Mica Decorations Outdoor Vloerkleed

Lampjes

Verlichting in de tuin is er natuurlijk voor ieder wat wils! Ken je de lampjes van Fatboy? Deze staan niet alleen super gezellig in je tuin, maar je hebt ze ook voor binnen in je interieur! Naast deze mooie lampen van Fatboy maak je tuin helemaal af met deze gezellige lampjes van Konstsmide bij vtwonen. En? Droom je al weg bij een gezellige warme avond, een BBQ en goed glas wijn?

Verlichting buiten vtwonen

Kussens

Accessoires zoals kussens of een schermdoek voor de zon maken een groot deel van je tuin helemaal af! Dit kussen van de Bloemendaal serie van het merk Summerset is te koop voor 39,95.

Kussen Summerset Bloemendaal

Mixen & matchen van kussens met verschillende kleuren is natuurlijk super leuk! En ben je de ene kleur zat, dan gooi je gewoon andere kleur kussens op je loungeset! En aangezien pastel tinten – onder andere – ook weer helemaal terug komen dit jaar, is dit babyroze kussen van Mica misschien wel wat voor jou!

Mica Decorations Xavie Kussen
Mica Decorations Xavie Kussen

TIP // ben je trouwens benieuwd naar wat de kleuren van 2021 zijn? Lees dan hier de post over de interieur kleuren van 2021 en misschien kun je dit ook weer toepassen in je buiten interieur of de accessoires!

Buiten haard of BBQ

Een buitenhaard of een BBQ maakt het gezellige sfeertje wel helemaal af! Deze Buschbeck Cortina buitenhaard kun je ook gebruiken voor een lekkere BBQ. Liever geen BBQ? Deze Happy Cocooning CT Lounge Dining tafel geeft een heerlijk zomers warm sfeertje zodat je ‘s avonds nog tot laat buiten kan blijven zitten.

Bron: vtwonen

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 15 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!