Menu Sluiten

Marjon Snieders – Dé designer store van Roermond

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Zeg eens eerlijk? Hoe vaak heb jij je kledingkast al opgeruimd in de lockdown periode? Ik vind het altijd heerlijk om mijn kast op te ruimen, schoon te maken en dan vooral het aller belangrijkste en leukste.. nieuwe kleding kopen. Want, die hebben wij ladies, natuurlijk nog niet genoeg. En zeker als alle mooie fashion magazines weer vol staan met de nieuwste collectie, gaat in ieder geval mijn hartje sneller kloppen! En al helemaal als het buiten herfstachtig weer is, en de nieuwste spring/summer collectie langzaam de winkels in komen, kan ik niet wachten tot de eerste zomerdag er weer aan komt! En waar kun je nou als geen ander de mooiste designer kleding, schoenen en accessoires kopen? Dat kan bij dé designer store van Roermond, Marjon Snieders.

De designerwinkel van Marjon Snieders
Bron: Marjon Snieders

Winkel & webshop met exclusieve labels

Allereerst is Marjon Snieders een geboren fashion lover met een werkervaring waar je u tegen zegt. Marjon heeft gewerkt op diverse inkoopafdelingen bij grote modehuizen zoals INNO Brussel en Peek & Cloppenburg. Door haar jarenlange ervaring mag het resultaat er dan ook zeker zijn: een designerwinkel in Roermond en een webshop waar je terecht kunt voor exclusieve labels zoals Anine Bing, Isabel Marant en Chloe. En hoe fijn is het, dat je ook tijdens de lockdown periode gewoon vanuit je eigen huis deze prachtige merken kunt winkelen bij deze mooie designer winkel!

Alle designer brands op 1 plek

Wat zo mooi is aan de winkel en webshop van Marjon Snieders is dat je alle designer brands op 1 plek kunt bewonderen en kopen! Voor high end kleding, tassen, accessoires en schoenen van merken zoals Sissel Edelbo, Suite 22, Golden Goose, Joseph en Isabel Marant kun je absoluut terecht bij Marjon Snieders.

Spring / Summer collectie 2021

Met veel aandacht en passie voor fashion stelt Marjon Snieders elk seizoen een prachtige en bijzondere collectie samen. Zo ook de nieuwste spring/summer collectie, en deze is om door een ringetje te halen zo mooi en leuk! De nieuwste collectie zal onder andere bestaan uit prachtige jurken met prints van bijvoorbeeld Ganni, mooie blouses, Isabel Marant schoenen zoals de Duoni boots, maar ook basic shirts die elke vrouw standaard in haar kast moet hebben!

Een van de kleuren die we dit jaar terug gaan zien en waar ik heel blij van word, is onder andere de kleur lila. En waar mijn oog dan ook stiekem al een beetje op is gevallen, is de Olsen jurk van het merk Xirena. Dus, move over Corona, ik moet naar Marjon Snieders.

New brands arrived!

Naast het uitgebreide aanbod van topmerken zijn er daarnaast ook 3 nieuwe exclusieve labels bijgekomen en dit zijn Lisa Yang, Extreme Cashmere en Isabel Marant. Dus ladies, neem snel een kijkje op de webshop óf maak een shop afspraak zodat je de winkel en exclusieve labels in het echt kan bewonderen! Ik kan helaas niet beloven dat je je bankrekening daar met rust laat.. Marjon Snieders is namelijk heaven on earth!

TIP: volg Marjon Snieders ook op Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collectie!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 4 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!