Menu Sluiten

Netflix series & documentaires / april 2021

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Capitani // Deze drama serie speelt zich af in Luxemburg. In een klein dorpje waar iedereen geheimen voor elkaar heeft, onderzoekt politie-inspecteur Luc Capitani de verdachte dood van een 15 jarig meisje.

Rebecka Martinsson seizoen 2 // Seizoen 1 van Rebecka Martinsson vond ik heerlijk om naar te kijken. Deze Zweedse detective serie gaat over agente Rebecka die in haar geboorteplaats verblijft, waar ze een aantal zorgwekkende misdaden moet oplossen en de antwoorden op verontrustende vragen over haar verleden vindt.

Deadly Illusions // je hoort wel eens van die verhalen over het aannemen van een nieuwe oppas en scary verhalen.. dit is er 1 van. Ga ‘m kijken..

The Serpent // The Serpent is een serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal wat zich afspeelt in de 70’s in Thailand. De meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj heeft het gemunt op reizigers die de ‘hippie trail’ van Zuid-Azië verkennen.

Seaspiracy // deze documentaire gaat over de oceaan, het vele plastic wat er in drijft en illegale visserij. Seaspiracy is interessant maar shocking.. take a look zou ik zeggen.

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − een =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!