Menu Sluiten

Nieuwste Netflix tips in de maand Januari 2021

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Verlenging van de lockdown betekent simpelweg meer thuis zijn, meer Netflix. En gelukkig zijn er in de maand januari weer genoeg nieuwe series en films op Netflix bijgekomen, en dat hebben we nodig! Op het moment ben ik zelf fan van Scandinavische Misdaad series, en die zijn er genoeg! Tip? Grenseland. Deze Noorse misdaaddrama serie gaat over rechercheur Nikolai die betrokken wordt bij een zelfmoord onderzoek in zijn eigen geboorteplaats.

Benieuwd naar welke series er populair zijn of binnenkort online komen? Lees het hieronder! Enjoy!

Lupin

Misdaadrama

Geïnspireerd door de avonturen van Arsene Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. De serie Lupin is geestig en meeslepend.

Modern Family

Comedy

Wie kent Modern Family nou niet? Seizoen 11 staat inmiddels op Netflix. Heerlijk om op de bank te ploffen met een bak popcorn. Humor, lachen, heerlijk!

Suits

Drama, Comedy

De grote vraag voor velen is toch wel wanneer het nieuwste seizoen van Suits online komt op Netflix. En dan hebben we het over deel 2 van seizoen 8. Goed nieuws! Deel 2 is te zien vanaf 23 januari op Netflix! Bingewatchen maar..

Bridgerton

Romantische drama

Bridgerton gaat over 8 hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zelf die op zoek gaan naar liefde en geluk binnen de Londense High Society. De serie is geïnspireerd op de succesvolle romans van schrijfster Julia Quinn.

The Queen’s Gambit

Gebaseerd op een boek – Drama

Ik geef eerlijk toe, deze serie heb ik gekeken na er alle goede verhalen over te hebben gehoord. Ik was er nogal sceptisch over – een meisje dat leert schaken.. Mwuah, klinkt niet heel overtuigend toch? Maar geloof me, The Queen’s Gambit is een geweldige serie! Give it a try!

Pieces of a Woman

Drama

Na een tragische thuisbevalling ontspoort een vrouw in diepe rouw, waardoor ze steeds verder verwijdert raakt van haar partner en familie. Pieces of a Woman is absoluut niet de meest gezellige serie, maar ik ben meer dan benieuwd!

Sightless

Psychologische thriller

Sightless gaat over een voormalige violiste die herstelt van een aanval wat haar blind heeft gemaakt. Ze begint de nieuwe mensen in haar leven en hun verdachte gedrag te wantrouwen. Sightless is te zien vanaf 20 januari op Netflix.

Homeland

JA! Seizoen 8 komt er aan. En snel ook! Ga maar vast zitten want vanaf 12 februari is Homeland seizoen 8 te zien op Netflix!

Bron: netflix.com

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vier =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!