Menu Sluiten

NOVEMBER TIP – 5 films bij Pathé die je absoluut wilt zien!

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Sja, wat ga je doen als bijna alles dicht is.. Je kan je huis schoon blijven maken, speurtochten uitstippelen voor je kids, muren verven, truien breien.. Een lekkere lunch pakken in de stad lukt helaas ook niet, of een terrasje pakken.. Dan is de bios denk ik wel hét beste uitje voor de family om te doen! Leuk én veilig. Van te voren wel even je kaartjes bestellen en op 1,5 meter kun je dan heerlijk genieten, of janken, van deze nieuwe films! Ik heb deze ‘november’ film selectie voor je gemaakt, maar er zijn, en komen, natuurlijk nog VEEL meer nieuwe films.

Mocht je nou zijn geweest, laat je het me even weten welke je favoriet is?

1. The Assistant

Deze drama film gaat over een jonge assistente van een entertainment magnaat in New York, die langzaam inzicht krijgt in de cultuur binnen het bedrijf. Scripts kopiëren, afspraken beheren, lunch bestellen, opruimen, maar ook seksisme, misbruik en een ellendige zwijgcultuur.

Vanaf 19 november in de bios

2. The Singing Club

Een ongelofelijke feel good film over vriendschap, familie en muziek! In de hoofdrol speelt Kristin Scott Thomas, over dit waargebeurde verhaal!

Vanaf 5 november in de bios

3. Blackbird

Conflicten in de familie en een terminaal zieke vrouw.. Kortom, een jank film eerste klas. Pak je tissues er maar alvast bij..

Vanaf 12 november in de bios

4. Le Meilleur reste a venir

Deze drama comedy gaat over over 1 ding in het leven: vriendschap. 2 vrienden die totaal verschillend zijn, laten na een misverstand in het ziekenhuis alles achter zich om de verloren tijd in te halen en alles uit het leven te halen! Grappig en ontroerend tegelijk.. 

Vanaf 12 november in de bios

5. Goodfellas ( 30th Anniversary )

Robert de Niro, Joe Pesci en Ray Liotta spelen de ‘goodfellas’ in deze misdaad film. Goodfellas ging in 1990 voor het eerst in Nederland in premiere, maar komt nu terug op het witte doek ter gelegenheid van het 30 jarige jubileum van de film! Leuk, als je man niet mee wilt naar The Singing Club.. 

Vanaf 26 november in de bios

Benieuwd naar welke films er nog meer draaien bij Pathé? Check hier het actuele aanbod!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + zeventien =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!