Menu Sluiten

Review – Dermalogica skincare producten

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Al sinds jaar en dag ben ik bezig – en fan – van het uitproberen van nieuwe en andere skincare producten. Ik word licht in mijn hoofd als ik denk aan hoeveel producten en merken ik inmiddels al geprobeerd heb, maar ik heb het gevonden! Dermalogica is the lucky winner! Dit merk heb ik een aantal jaar geleden al een keer gebruikt, maar daar ben ik toen mee gestopt, en dat had maar 1 eerlijke reden: de prijs. Ja, het is duur. Dat geef ik eerlijk toe. Maar toch heeft Dermalogica er weer voor gezorgd dat ik het weer ben gaan gebruiken! En dat is omdat het écht een fantastisch merk is met goede producten, voor elk huidtype en voor elke leeftijd. En ik moet zeggen, mijn huid conditie is er écht vooruit op gegaan! Daarom heb ik de producten voor je een rijtje gezet die ik gebruik! Twijfel je? Er zijn ook travel kits of mini verpakkingen te koop, zoals bij Skin Care Center in Den Bosch, zodat je de producten kunt testen! Over die travel kits he.. stay tuned! Dit zijn in ieder geval mijn Dermalogica producten en heb je vragen over de review? Let me know!

Dermalogica skincare

Precleanse

Dit is by far mijn favoriete cleansing product ever! De Precleanse is een heerlijke cleanser op olie basis, maar die je huid absoluut niet vet maakt! Dus mensen met een vette huid, listen to me, dit wil je! Het maakt je huid mega schoon, zacht en verwijdert alle makeup en restjes. En zoals ik zei, de Precleanse van Dermalogica is dus geschikt voor elk huidtype.

Special Cleansing Gel

De Special Cleansing Gel gebruik ik nadat ik de Precleanse gebruikt heb. Deze zeep en parfumvrije cleansing gel haalt ook alle makeup, talgrestjes en vuil weg. Ik gebruik het puur als aanvulling op de Precleanse, want je gezicht 1 keer reinigen is nooit en nooit voldoende, hé ladies 🙂

Daily Microfoliant

Halleluja! Deze exfoliant is zo gemaakt dat je hem elke dag kunt gebruiken! En dat is fijn, en dat doe ik dus ook! Elke ochtend gebruik ik de Daily Microfoliant na de Special Cleansing Gel. Tip? Je kunt deze gel en exfoliant ook mengen voor een heerlijk resultaat. En hoe gebruik je deze exfoliant? FYI – for your info – dit is ‘los poeder’ wat je op je hand kunt strooien.. Even mengen met een klein beetje water of je cleansing product en voilà – je ‘homemade exfoliant’. Ik vind dit de meest fijne exfoliant die ik ooit heb gehad! Hij polijst, verheldert en egaliseert de huid, verwijdert dode huidcellen en maakt de huid ontzettend zacht.

Age Bright Clearing Serum

Dit serum ben ik gaan gebruiken nadat ik zo ongeveer hyperventilerend binnen kwam bij de meiden van Skin Care Center in Den Bosch! Nadat we met z’n allen massaal aan de mondkapjes moesten, dacht in ieder geval mijn huidje – NO. Het dragen van makeup in combinatie met zo’n mondmasker werd niet echt gewaardeerd. Ik kreeg een onrustige huid die ik anders nooit zo heftig zou hebben.. En toen werd mij dit fantastische serum van Dermalogica aangeraden! De AGE Bright Clearing Serum ruikt ontzettend lekker en is een topper als je als volwassen lady – of man – last hebt van een onrustige huid. Ik smeer deze lifesaver onder mijn dag of nachtcrème op de onrustige plekjes op de huid, en geloof me, na 2/3 dagen is er niks meer te zien! En nu maar hopen dat we snel van die rare mondkapjes af zijn..

Dermalogica skincare
Het AGE Bright Clearing Serum en de Skin Smoothing Cream

Prisma Protect

De Prisma Protect is een heerlijke dagcreme, mét SPF 30. De Prisma Protect is zowel goed voor een vette als een droge huid. Ik vind het een heerlijke dagcreme die gelukkig geen vette speklaag achter laat. De Prisma Protect beschermt je huid dus tegen UV straling, luchtvervuiling en vrije radicalen. En oh ja, het is een mooie base voor onder je makeup.. Win win!

Skin Smoothing Cream

De Skin Smoothing Cream gebruik ik als nachtcrème. Je kunt de Skin Smoothing Cream ook zeker gebruiken voor overdag als je bijvoorbeeld een wat drogere huid hebt, maar zorg en dan voor dat je wel een andere creme met SPF erbij gebruikt. Anyway, ik gebruik hem voor de nacht, en de volgende ochtend is mijn huid heerlijk gehydrateerd!

Al mijn Dermalogica producten haal ik bij Skin Care Center in Den Bosch! En voor het optimale huidje – i wish – kom ik daar elke maand voor een Pro Skin behandeling! Ook hier gebruiken ze de producten van Dermalogica en krijg je de behandeling op maat gemaakt voor jouw huidtype, klachten en wensen! Ik ben fan!

en die travel kit he..

Zoals ik al zei, het is altijd fijn om een merk of product wat je nog niet kent, eerst te willen uitproberen! En ben je na het lezen van deze review toch benieuwd geworden naar de producten van Dermalogica? YES! Samen met Skin Care Center Den Bosch mogen wij een korting aanbieden van 25% op de Cleanse + Glow Travelsize Kit! En wat zit er nou in die kit? Dat zijn de 3 eerste stappen van je nieuwe skincare routine, namelijk de Precleanse, de Special Cleansing Gel én de Daily Microfoliant. De set kun je hier bestellen! En geloof mij, hier ga je absoluut geen spijt van krijgen!

Het setje kost normaal 45,- en is nu te koop voor 34 euro, en met de kortingscode ‘VELVET‘ krijg je er nog eens 25% korting bovenop!

Dermalogica skincare

Skin Care Center en ik zouden het leuk vinden dat wanneer je het setje besteld & ontvangen hebt, dit te delen op social media!

De kortingscode is geldig t/m 6 maart 2021!

Ben je trouwens benieuwd naar nog meer goede dagcremes? Ik heb de beste dagcremes voor je op een rijtje gezet.

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 16 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!