Menu Sluiten

Review – Hoe lekker zijn die Meiland wijnen nou écht?

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Wat doen ze dat goed he die Meilandjes.. Van een prachtig kasteel in Frankrijk tot een eigen kledinglijn, en van eigen familie wijnen tot aan een boerderij in Nederland! En laten we het nou net even over die wijnen gaan hebben.. De meningen zijn er over verdeeld.. De een vindt de Chardonnay te zuur, de ander heeft er zijn vraagtekens bij, en nummer 3 vond ze fantastisch! Ben je benieuwd naar de La Familie Meiland wijnen en wil je eerst nog even een goede review lezen? Ik heb alle 3 de wijnen voor je getest! Bij wijnvoordeel.nl kun je de 3 soorten wijnen bestellen en je hebt de keuze uit een Merlot, een Chardonnay en een Rosé. Wil je weten wat ik van de La Familie Meiland wijnen vind? Lees het hieronder!

Merlot

Als ik een rode wijn drink, dan is het vaak een Merlot. Dus hier was ik zeker benieuwd naar! Dus, plop, kurk eruit, ruiken.. en vooral proeven. Jongens, ik ben fan! De Merlot is heerlijk zacht en soepel. Hij is niet te zwaar, en daar ben ik fan van!

Chardonnay

Persoonlijk ben ik meer fan van een Pinot Grigio of Verdejo, maar mijn complimenten voor deze Meiland Chardonnay. Het heeft dé typische Chardonnay smaak, en de afdronk vind ik lekker fris! Deze wijn kun je wat mij betreft bij elke gelegenheid schenken.. Als je lekker thuis op de bank zit, of bij een goed diner! Ik vind hem ‘lekker drinken’. De Chardonnay kost 7,99 per fles.

Rosé

Zeker in de zomer drink ik graag een glas ijskoude rosé! Mijn favorieten zijn bijvoorbeeld de AIX of Gris Cable. Heerlijk! En toen kwam de familie Meiland met hun eigen rosé, en die is me een partij goed.. Het is een droge rosé maar mét een klein zoetje van rood fruit. De La Familie Meiland rosé staat zeker in mijn top 3! De rosé is los per fles te bestellen, per 3, of nog leuker – als magnum fles van 1,5 liter. De magnum fles kost 19,99 op wijnvoordeel.nl

Limited Edition

De familie Meiland heeft nu ook limited edition wijnen uitgebracht! De La famille Meiland Édition Limitée zijn volgens de familie zelf exclusieve wijnen voor als het iets meer mag zijn. De Chardonnay en Merlot – Cabernet Sauvignon zijn 2 houtgerijpte en goudbekroonde wijnen gebotteld in gelimiteerde oplage. Het wijnpakket met 6 flessen kost 57,99.

en nu? wijnen, wijnen, wijnen

Het kan niet anders dat je overtuigd bent door deze review! Bestel de La Familie Meiland wijnen daarom nu op wijnvoordeel.nl.

Klein cadeautje…

Speciaal voor jou heb ik een kleinigheidje! Met de kortingscode ‘vijfkorting’ krijg je nu – de code is geldig t/m 28 februari 2021 – 5 euro extra korting op het Meiland proefpakket rood – wit mét 2 Meiland wijnglazen!

Ik ben óntzettend benieuwd of je ze gaat bestellen en wat je er van vindt! Laat je het wijnvoordeel.nl , de familie Meiland en mij weten via onderstaande reacties en op social media?

Bron: wijnvoordeel.nl
Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

Op zoek naar nog meer goede wijnen? Lees de post, hier.

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 10 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!