Menu Sluiten

Review – Tanrevel Spraytan Kit

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Van zonnebanken en spraytans waar je oranje van wordt is iets waar ik ver vandaan blijf. Maar toen ik een tijdje terug een review voorbij zag komen over Tanrevel, ben ik toch even gaan kijken hoe en wat. De foto’s en reviews waren bijzonder positief, én, zonder dat je er onnatuurlijk en oranje uit kwam te zien.. Nou, een gezond kleurtje in de winter is natuurlijk wel lekker, dus.. besteld. En of ik er enthousiast over ben.. Ben je benieuwd naar mijn review over Tanrevel? Lees het hieronder!

Review - Tanravel Spraytan Kit

Wat is Tanrevel?

Tanrevel is een Zweeds merk dat een Spraytan Kit heeft waarbij je binnen maximaal 2 minuten sprayen een natuurlijke en gezonde glow krijgt! Dus geen oranje en veel te bruine bekkies, maar een mooi gezond kleurtje. Door het natuurlijke DHA is het mild voor iedere huid en heb je na gebruik 4-6 dagen een gezond en bruin toetje! Ah, en wat ook fijn is, is dat het absoluut niet plakt. Sterker nog, het maakt mijn huid mega zacht en ruikt het lekker! De kit is makkelijk te gebruiken en bijvoorbeeld ideaal om mee te nemen op reis.

Review - Tanravel Spraytan Kit
Review - Tanravel Spraytan Kit

Hoe werkt het?

De Tanrevel Spraytan Kit bestaat uit het apparaatje zelf, een oplader en de vloeistof. Voordat je de spraytan gaat gebruiken, moet je het apparaat eerst volledig opladen voor het beste gebruik. Dat duurt ongeveer 2 uur. De Tanrevel vloeistof is veganistisch, wat betekent dat het ook te gebruiken is voor mensen met een gevoelige huid. Voordat je begint raden ze aan je huid te scrubben of exfoliëren, zodat de vloeistof goed door je huid wordt opgenomen. De vloeistof is mega makkelijk om in het apparaatje te doen, even schudden voor gebruik en you’re ready! Je schuift het klepje naar beneden en zorg er voor dat je op minimaal 10 tot 15 cm van je gezicht af sprayt. Na 1 minuut stopt het apparaatje vanzelf, en naar eigen keuze kun je daarna nog een keer de spraytan gebruiken. Na ongeveer 60 minuten is het resultaat al zeker te zien!

Review - Tanravel Spraytan Kit

En? Tevreden?

En of ik tevreden ben! Het resultaat mag er zeker zijn! Na 4-6 uur heeft het product zijn werk gedaan en is het resultaat mooi! Met de reviews die ik online had gelezen ben ik het helemaal eens! Allereerst ziet de kit er al super leuk en mooi uit! Het apparaat is makkelijk en snel te gebruiken en het resultaat? Ja, ik ben fan! Het is absoluut niet plakkerig, het ruikt lekker, en na 1 uur zie je een mooie gezonde, gebruinde én natuurlijke glow op je gezicht! Je kunt het zo vaak herhalen als je zelf wilt, afhankelijk van welke tint je wilt hebben, maar het resultaat is er bij mij na 3 dagen zeker nog te zien! Hallo gezond bekkie!

Direct na het sprayen zie je al een gezonde glow, maar zoals ik zei heeft het product volledig zijn werk gedaan na 4 tot 6 uur, laat het dus wel even zijn werk doen! Verwacht bij Tanrevel geen fake oranje tan of een heftig kleur verschil, het geeft je juist die extra gezonde teint!

Dus, of het de 79,99 euro waard is? Wat mij betreft zeker weten! De Tanrevel Spraytan Kit is te bestellen op Tanrevel.nl

Meer beauty posts lezen? Je vind ze hier – bijvoorbeeld over mijn favoriete haarproducten!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + acht =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!