Menu Sluiten

SKINCARE – 8x beste gezichtsmaskers

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Zeker in de winter gebruik ik graag een heerlijk gezichtsmasker. Fijn om als je huid wat droger is een lekker hydraterend masker op te brengen, echt, dat doet een mens goed! Ik vind het fijn om de maskers af te wisselen, puur naar hoe mijn huidconditie is. Ik gebruik een klei masker om mijn huid goed diep te reinigen, en een hydraterend masker, bijvoorbeeld die van Dermalogica, als mijn huid wat aan de droge kant is. Gebruik jij een gezichtsmasker of ben je een noob wat betreft skincare en verzorging? Benieuwd wat de beste gezichtsmaskers zijn? Lees het hier!

Clarins

De SOS Hydra Refreshing Hydration Mask – een hele mond vol – van Clarins heb ik zelf op dit moment en is heerlijk als je je huid een extra oppeppertje wilt geven. Hij hydradeert goed en is dus heerijk voor in de winter als je huid wat droog is. Het masker kost 42 euro.

Beste gezichtsmaskers

Charlotte Tilbury

Letterlijk alle producten van Charlotte Tilbury zijn wat mij betreft hemels, maar het Goddess Skin Clay Mask is een topper! Het maakt je uit schoon én mega zacht. Charlotte verteld dat je er een baby zacht huidje aan over houdt, en daar is niks aan gelogen. Het masker kost 48 euro.

Clinique

Het Moisture Surge Overnight Mask van Clinique is een masker wat je heerlijk kunt dragen tijdens de nacht zonder dat alles plakt en vies wordt. De volgende ochtend is je huid optimaal gehydrateerd en mega zacht! Het Moisture Surge Overnight Mask kost zo’n 45 euro.

Soap Treatment

The Clean-Up Mud Mask van Soap Treamtent Store is een heerlijk masker op kleibasis. Het masker maakt de huid goed schoon, absorbeert overtollig talg en dringt goed door tot in de poriën. Klei heeft niet alleen een reinigende werking maar zorgt er ook voor dat de huid sneller herstelt na bijvoorbeeld een ontsteking. The Clean-Up Mud Mask kost 39 euro.

Dermalogica

Ik vind de producten van Dermalogica helemaal te gek en gebruik daarom ook – bijna – alles van het merk. Sinds kort gebruik ik het Skin Hyrdating Mask en dit masker doet alles wat je wilt: hydrateren, verzorgen en je huid wordt er heerlijk zacht van. Daarnaast kun je het masker gebruiken voor een overnight mask, voor rond de ogen én als lip masker! De Skin Hydrating Mask kost 49 euro.

Skincare - 8x beste gezichtsmaskers // the velvet blend

Sinds kort heeft Dermalogica ook een nieuw masker, namelijk de Hydro Masque Exfoliant, en de eerdere recensies liegen er zeker niet om! De door aanraking geactiveerde bamboe bolletjes zorgen niet alleen voor een goede hydratie, maar ook voor een lichte exfoliatie. Hallo stralend bekkie! De Hydro Masque Exfoliant is onder andere te koop bij Skin Care Center in Den Bosch en kost 68 euro.

Philosophy

Purity Made Simple – dat klinkt al helemaal lekker – van Philosophy doet een hoop! En dat vinden we erg fijn. Het masker reinigt, exfolieert en helpt de zichtbaarheid van poriën te verminderen. Het masker kost 39 euro.

Aesop

Aesop is ook weer zo’n heerlijk merk waar je het liefst heel je badkamer mee vol wilt proppen.. Aesop heeft voor elk huidtype wel wat. Het Chamomile Concentrate Anti-Blemish Masque is te gebruiken bij elk huidtype, helpt je huid te kalmeren en te voeden en kost 37 euro.

Paula’s Choice

Het Skin Balancing Masker van Paula’s Choice is een licht masker dat talg absorbeert, mee eters en poriën verkleint en de vette huid in balans brengt. Paula’s Choice is trouwens een heel mooi merk en heeft voor elk huidtype een lijn! Het masker kost 26 euro.

Benieuwd naar meer beauty posts zoals de skincare producten van Dermalogica? Lees de post hier!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 2 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!