Menu Sluiten

Staycation: overnachten in een Tiny House

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tiny Houses, je kent ze wel.. die huisjes voor 2, en soms voor 4 personen, zo klein, waar je je kont amper kunt keren. Bij wijze van! Maar, wat zíjn ze leuk! Wakker worden middenin de natuur tussen de zingende vogeltjes! Daar word je toch happy van? In 2017 werd dit unieke concept geïntroduceerd bij Droomparken. Het interieur van de Tiny Houses is zo knus, gezellig en mooi ingericht, dan maakt het je ook niet meer uit hoe klein het is! En het heeft ook wel wat.. Heerlijk voor bijvoorbeeld in de zomer, zodat je buiten lekker kunt BBQ’en en ’s winters natuurlijk met een gluhwein en het liefste een berg sneeuw voor de deur!

1 ding is zeker, je komt er heerlijk tot rust in de buitenlucht – hallo back to nature! En oh ja, die gezamenlijke buiten openhaard en hottub maken het natuurlijk helemaal af!

De Tiny Houses hebben zich inmiddels al goed uitgebreid door Nederland en verder, maar dit zijn in ieder geval 4 hele leuke Nederlandse Tiny House bestemmingen!

Droompark Maasduinen in Limburg

Nationaal Park de Maasduinen ligt om de hoek, gelegen in het gezellige en Bourgondische Limburg, met Designer Outlet Roermond en Venlo dichtbij.. wat wil een mens nog meer!

Droompark Beekbergen op De Veluwe

Op Droompark Beekbergen ga jij je absoluut niet vervelen! Er is hier genoeg te doen, in en om het park. Denk aan een lekker zwembad, een Italiaans restaurant waar je ‘s avonds heerlijk kunt eten én.. je krijgt er bij de boeking standaard een luxe hotelservice bij! Wat houdt dat in? Luister.. opgemaakte bedden, luxe handdoeken, een keukenpakket, shampoo en lotions voor in de badkamer.. Super! Er zijn trouwens ook verschillende arrangementen te boeken, zoals een speciaal BBQ arrangement. Hóe leuk is dat?

Droompark Marina Strandbad in de Achterhoek

Marina Strandbad is het allernieuwste park van Droomparken! En dat is te zien! Je kunt er heerlijk terecht bij de wellness of het zwembad om nóg relaxter te worden dan dat je al bent na een staycation op dit Tiny House Droompark. Marina Strandbad ligt trouwens op een fantastische plek, namelijk op de grens van de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek. Hallo rust, ontspanning en natuur! Trek je boswachter kleding maar vast aan!

Droompark Bad Hoophuizen op De Veluwe

Zoals je misschien weet heb je dus Tiny Houses voor 2 of 4 personen. Een knus houten huisje waar je heerlijk tot rust komt. Op Droompark Bad Hoophuizen is er ook een ander type Tiny House, namelijk de Tiny Beach House, gelegen vlakbij het Veluwemeer. Kijk, en oordeel zelf! Ik vind het te gek!

Zin in een weekend weg in een van deze Tiny Houses van Droomparken? Ga dan snel naar www.droomparken.nl voor meer informatie!

Bron: Tiny Houses droomparken.nl

Op zoek naar meer mooie vakantie bestemmingen? Neem eens een kijkje op de post over Bonaire!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!