Menu Sluiten

TIP – 6x beste kookboeken

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Kook jij graag? Je weet wel, lekker de keuken in, mooie verse producten, glas wijn ernaast, muziekje aan, en gaan. Ik vind het heerlijk en leuk om nieuwe gerechten te koken en vooral te proberen. Tuurlijk ga ik graag naar goede restaurants waar je lekker en goed kan eten! Maar, thuis aan de gang vind ik ook helemaal gezellig. En dus staan er zeker wat kookboeken hier in huis! En aangezien we voorlopig nog wel even aan huis gekluisterd zitten, letterlijk, stel ik voor om lekker je mouwen op te stropen, een glas wijn in te schenken, en heerlijke gerechten te gaan maken! Heb je zelf geen inspiratie, bekijk dan het lijstje hieronder met de 6 beste kookboeken! Ik spreek uit eigen ervaring. En neem je wel even een foto als je een van de gerechten hebt gemaakt? Ik ben benieuwd!

6x beste kookboeken

Jamie Oliver – 7x anders

7x anders van Jamie Oliver is op dit moment mijn favoriet. My god, wát een goede gerechten. En wat fijn is, Jamie gebruikt maar maximaal 8 ingrediënten per recept, en kookt iedere dag van de week mega lekkere gerechten. Mijn favoriet is de zalm sashimi met sesam en de krokante kip met avocado spread. Kwijlt loopt in m’n smoel… Trust me, van dit kookboek ga je geen spijt krijgen, dus koop hem snel bij bol.com voor 29,99.

6x beste kookboeken
6x beste kookboeken

Chrissy Teigen – Cravings

Chrissy houdt van lekker eten, en dat zien we meer dan terug in dit leuke, lekkere en humoristisch geschreven kookboek. Van goede pasta’s tot chickenwings, en all day breakfast tot Thaise classics. Cravings kost 22,99.

Jamie Oliver – Jamie kookt Italië

Die Jamie hé, die maakt goeie dingen. En daar houden we van. Jamie kookt Italië is een heel mooi kookboek met niet alleen goede gerechten, maar ook hele mooie foto’s. En laat ik nou net Italië food lover zijn.. Prijs? 29,99.

6x beste kookboeken

Nigella Lawson – Simply Nigella

Nigella Lawson heeft dit kookboek gemaakt met gerechten die het leven makkelijker, sneller en eigenlijk elke dag gemaakt kunnen worden. Nigella is daarnaast bekent geworden door haar kookprogramma’s. Het kookboek Simply Nigella is te koop voor 35 euro.

Chicks Love Food

Oke, dit kookboek ken en heb ik – helaas – nog niet, maar ik ben zó benieuwd.. Op social media zijn de recensies van Chicks love Food lofend. En wat ook fijn is, is dat de gerechten binnen 20 minuten klaar met maar een paar ingrediënten. En dat is best wel lekker na een lange werkdag, toch? Het kookboek is te koop voor 15 euro. Kokkerellen maar!

Miljuschka Witzenhausen – Lekker Miljuschka

Ah, Miljuschka.. die vrouw die kan zó lekker koken. Niet dat ik het privilege heb gehad om bij haar aan tafel te zitten, maar ik word al gek als ik haar kookprogramma kijk op Videoland. Miljuschka maakt van alles wat, van makkelijke gerechten tot uitgebreide desserts! Heerlijk! Het boek kun je bestellen bij bol.com voor 22,50.

Een recept wat niet uit deze kookboeken komt maar wel heel erg lekker is, is de zalm en papillotte of de portobello met truffel risotto!

KokenKoken

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + een =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!