Menu Sluiten

TRAVEL WISH LIST – 10 bucket list bestemmingen

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Als ik op het moment alleen al denk aan een mooie wijngaard in Zuid- Afrika, de beste pata negra in Spanje of sushi en sashimi in Japan, dan word ik zo week als spaghetti bij de gedachte.. Ik kan niet wachten om mijn bucket list af te gaan en naar de bestemmingen te vliegen die in het lijstje voorkomen!

Uiteraard ga ik graag terug naar bijvoorbeeld een land of hotel als dat meer dan oké is bevallen, maar ik ben ook iemand die graag naar nieuwe én ‘niet zo toeristische’ bestemmingen gaat waar ik nog nooit ben geweest. Ik wil te veel zien, alles zien. Tja, dat gaat lastig, maar zo heb ik wel mijn favorieten, of zéker mijn travel wish list klaar staan.. Voor als ik de lotto win ofzo.. Dromen mag he.. Heb jij een travel wish list?

Hieronder dus mijn travel wish list, en heb je nog meer leuke ideeën? Deel dan even wat foto’s op Instagram met #thevelvetblend

Japan

1. Zuid- Afrika

Ik zeg wijngaarden, ik zeg bruisende stad, ik zeg natuur, ik zeg safari. Ja hoor, Zuid- Afrika staat bovenaan mijn wishlist!

2. Japan

YES, Japan! Nog zo’n bestemming wat – denk ik – niet even snel in je op komt om naar toe te vliegen. Nou, ik moet er heen. En wel héél snel. Ik ben meer dan benieuwd hoe deze eilandstaat is, de mensen, de cultuur, het eten, alles.. En dan het liefst in het voorjaar: hallo bloesem!

3. Oman

Ik weet niet waarom, maar ik ben benieuwd.. de stad Muscat, de mensen, hoe mooi het is, hoe warm het vooral is, de woestijn in met kameel en later een heerlijk diner in een bedoeïenen tent.. Ik zie het he-le-maal voor me!

4. Vancouver en Vancouver Island

Je weet wel, die mooie foto’s van die blauw groene meren, met zo’n kano, en sneeuw, en kou, daar bij Vancouver Island. En uiteraard de stad zelf, ik ben er benieuwd naar!

Canada

5. Bali en wat heerlijke kleine eilandjes eromheen

Ik ben, buiten Dubai, nog nooit naar ‘rechts’ gevlogen. En waarom? Geen idee. Ik ben mega fan van het Caribische gebied, maar Bali en de kleine down to earth eilandjes eromheen staan ook zeker op mijn wist list.

6. ‘Onbekende’ Caraïbische eilanden 

Dus geen Bonaire of Curacao – don’t shoot the messenger, want ik ben mega fan van Bonaire – maar kleine en minder toeristische eilanden zoals St. Kitts, St. Lucia of de Britse Maagdeneilanden. Pff, ik word er al hysterisch van bij de gedachte.. 

7. Lapland

-40 graden, thermo broek, thermo onderbroek, thermo sokken, nog een paar thermo sokken, alles thermo. En, sneeuw, honden, sleeën, Noorderlicht, aan elkaar geplakte wimpers van de kou. Ik heb het er zó erg voor over! Slapen in een mooie hut, maar dan wel met een glas rode wijn en openhaardje, dat dan weer wel! 

8. Een cruise door de Noorse fjorden

Als ik die reclames al zie van bijvoorbeeld de Holland America lijn word ik gek. Dit lijkt me zo fantastisch om een keer te doen! Zo voor een klein weekje, top! Hallo ervaring!

Noorwegen

9. Kroatië

Met een zeilboot, – alleen nog even leren zeilen.. of nee, liever met een kapitein aan boord – langs de Kroatische eilanden. Lijkt me heerlijk! En via via heb ik natuurlijk nog nooit beroerd slechte ervaringen gehoord.. 

10. Toscane

Zo makkelijk om voor ons naar toe te vliegen of rijden, maar helaas nog nooit geweest. Toscane staat ook zeker op mijn travel wish list. De omgeving, de wijnen, het eten, Florence.. Love it! Wat wil een mens nog meer..

Kroatië

Blijf je liever dichter bij huis? Misschien is een mini vakantie in een Tiny House wel wat voor je – lees het hier!

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + zestien =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!