Menu Sluiten

Winter is coming – 4x heerlijke winter parfums

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Winter is coming! En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb eigenlijk vrijwel altijd dezelfde parfums, en afhankelijk van het seizoen heb ik daar een ander parfum bij. En dan het liefste ook eentje die wat goedkoper is, zodat ik het overal mee naar toe kan nemen. Parfums in vliegtuigen bijvoorbeeld lopen leeg.. En dan is het huilen hoor als dat net je parfum a 100 euro is. 

Molecule 01

Die prijzen tegenwoordig zijn eigenlijk ook niet meer al te leuk, maarja. Part of the deal. Parfum is nou eenmaal lekker. En typerend voor jou als persoon? Als ik kijk naar mezelf denk ik van wel.. Dat is de Molecule 01. I LOVE IT! 

Hieronder heb ik een kleine selectie gemaakt van mijn favoriete parfums, die eigenlijk altijd wel bij mij in de badkamer staan!

Molecule 01

Molecule 01 is by far mijn favoriet! Je hebt verschillende parfums van Molecule maar deze is echt heerlijk! Ik moet wel zeggen, hij is behoorlijk aan de prijs.. Maar, een beetje goed zoeken online doet wonderen! Nice to know, hij is unisex!

Je kunt Molecule 01 voor een ‘beter’ prijsje kopen bij bijvoorbeeld bol.com.

Charlotte Tilbury

The Scent of a Dream van Charlotte Tilbury ruikt heerlijk! Het is een eau de parfum dus je kan op zich wat minder gebruiken dan een eau de toilette. I love it! Hét typische Charlotte Tilbury geurtje!

Narciso Rodriguez Poudree

De geuren van Narciso Rodriguez zijn stuk voor stuk lekker. Ik ben fan van de Narciso Rodriguez for her en de Poudree variant!

De Narciso Rodriguez Poudree is verkrijgbaar bij onder andere bol.com.

Zara Femme

Ik moet hier altijd wel een beetje om lachen aangezien zo veel mensen inmiddels al hebben gevraagd welke parfum ik hier dan draag. Nou, de Zara Femme, voor 10 euro. De kleine variant heb je voor zo’n 5 euro. Te gek toch! Ik draag ‘m zowel in de zomer als winter.

Heb je nog andere goede parfum tip? Ik ben benieuwd, dus laat het me even weten in onderstaande reacties of op Instagram of Facebook

XXX

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 12 =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!