Menu Sluiten

You, me & a cup of coffee – de leukste koffietentjes in Den Bosch!

Like it? Share it!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

Een goeie bak koffie op zijn tijd, beetje sterk, zo’n flat white zeg maar.. daar kan ik wel van genieten. De mega grote latte’s laat ik liever staan.. Maar, ik vind het heerlijk om ‘s morgens ergens te zitten met een magazine en een goede kop koffie, lekker alleen. Rustig opstarten hoor, no stress.

Zo lekker alleen, en tijd voor je zelf nemen.. ik hou er wel van, maar doe het eigenlijk toch nog te weinig. Trouwens, met een vriendin lekker bijkletsen in zo’n typisch koffie tentje, nice! Daar komen de goede gesprekken van!

Ben ik bijvoorbeeld in Amsterdam dan ga ik graag naar Vascobelo, ben ik thuis in Den Bosch, dan heb ik toch wel mijn favorietjes. Niet waar je alleen koffie kan weg slurpen, maar waar je ook heerlijk kan ontbijten!

De leukste en lekkerste koffietentjes in Den Bosch staan hieronder en mocht je er heen gaan, let me know! Ook welke nieuwe gerechtjes ik er moet proberen!

Enjoy!

Buurt

Buurt zit niet direct in de stad, maar wel aan het einde van de Vughterstraat en vlak bij het station. Je kan er heerlijks ‘s morgens je koffie drinken met een croissantje, maar ook lunchen en ‘s avonds lekker eten. Zoals Buurt zelf zegt is het ideaal om je cappuccino te drinken met je laptop op schoot, je newsfeed te lezen en ga maar door. Oh ja, het terras zomers is echt top – je hebt er de hele dag de zon. Ga je er wel als gegaarde kip weg. Hallo factor 30!

https://www.buurt.cafe

Creme

Creme zit ook in mijn favoriete straatje van Den Bosch, namelijk de Snellestraat. Je weet wel, dat straatje waar DIT zit, en Bobby’s gin & cocktail bar, en Nomnom een stukje verder. Het ontbijt hier, de lunch, de sapjes.. werkelijk alles is hier zó lekker. En allemaal vers gemaakt door hele leuke meiden!

http://cremedenbosch.nl

Coffeelab

Coffeelab is ideaal voor mensen die zo het station uit komen rollen, of die werken in het Paleiskwartier, of die blogs maken, of gewoon 5 kwartier in een uur praten met vriendinnen, of weet ik het wat.. Dat je hier veel mensen op een doordeweeks dag heb zitten met een laptop is zeer aannemelijk! Maar, heel gezellig én lekker eten!

https://www.coffeelab.nl

Heb je trouwens meer leuke ideeën waar ik nú heen moet? Laat je het even weten in onderstaande reacties? Via social media kan natuurlijk ook op Instagram & Facebook!

Er zijn uiteraard nog veel meer leuke horeca gelegenheden in Den Bosch. Benieuwd naar de leukste kroegjes? Lees de post over de borrel & citytour in Den Bosch.

Like it? Share it!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =

Never miss anything

Inschrijven voor de mailinglijst!

No worries, ik ga netjes om met jouw privacy en afmelden kan eenvoudig onderaan elke mail!